Život je nespravedlivý

03.08.2008

:r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:
Dneska v 10. hodin mi umřela moje malinkatá 3 měsíční neteřinka Vanesska, která byla z dvojčátek a jen o 31 hodin mladší než moje dcerka Adrianka.
:r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

:r: :r: :r: :r: :r:
:\\: :\\: :\\: :\\: :\\: :\\: V pátek na své jmeniny měla Vanesska pohřeb
:\\: :\\: :\\: :\\: :\\: :\\:
:r: :r: :r: :r: :r:

to je mi strašně moc líto :r: . Vůbec si nedokážu představit, kdyby se naší holčičce něco stalo. Jmenuje se taky Vaneska a jsou jí 3 měsíce. Ještěže mají aspoň toho klučíka, ikdyž tu bolest nenahradí :n: Upřímnou soustrast.

Připojuji se a přeji upřímnou soustrast,nedokážu si představit jak ti je, ale bolet to musí příšerně.JE MI TO MOC LÍTO :r: :r: :r: :r: :r:

Pane bože :w: :w: :w: :w: :w: :w: Kde jseš???? Když necháš zemřít miminko :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r: JE MI TO LÍTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

holky děkuji,
ale bolest v srdíčku zůstane dlouho

ptaly jste se, copak se stalo????

švagrová jako obvykle k ránu nakrmila obě dvě dětičky, které si jako obvykle odbrkli a jako obvykle je dala do postýlek a pak si šla ještě lehnout, pak chystala další krmení, protože malý Dominiček měl hlad, tak ho nakrmila jako prvního a pak chtěla vzít malou Vanessku, ale ona už nedýchala...

volala záchranku, bráška se Vanessku pokoušel oživovat, ale veškeré pokusy byly marné....

lékařka zjistila, že se malá udusila vlastními zvratky, kterých měla v sobě strašně hodně

je to strašná rána pro nás všechny a vůbec nevím, co bude dál,

mám strach o své rodiče, netuším, co to s něma udělá, jen doufám, že se jim nic nestane
samozřejmě taky mám strach o brášku a švagrovou a Dominička

já nevím, jak dál, jen bulím, bulím, bulím

In reply to by Zuzana.Picmouse

nešťouchej do ní matko jedna :!k: stačí ji položit ruku na hruď jestli dýchá ne? :00: no tak mi řekni proč mi to předevčírem pískalo :? a beruška 07 mi psala že známé umřel malý na syndrom ve 14 měsících
v pátek jedem na chatu, já to beru i tam

In reply to by Monča K.

Ja kdyz na ni sahnu,tak se vetsinou zacne vrtet.Ve 14 msicich to je sila ale prece ji to nebudu davat do 15 :n: To uz je asi opravdu jeden pripad z mnoha a mnoha.Nebo se jim mozna nechtelo zjistovat proc a nebo na to nemohli prijit a tak to bylo jednoduchy reseni.

upřímnou soustras...chapu jak se citis,me umrela 3leta neter uz to jsou dva roky ale porad me to strasiii :§) :r:

líto, život je prostě vážně nespravedlivý. Taky tohle nechápu. :-( Nevím co bych dělala kdyby se mi to stalo. A na co zemřela? :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka