Velky Ultrazvuk

14.11.2007

Zdravim Vas vsechny! Dnes jsme byli s manzelem na velkem UZ. Jsme v poradku a na 100% cekame kluka, pan doktor, ale musel miminko premlouvat a nakonec mi udelal i vnitrni ultrazvuk a trosku na maleho zaklepal, aby roztahl nozicky. Ale byla to parada videt tak pindika. Manzel byl rad ze se to potvrdilo, no znate chlapy ne?
Zitra jdeme do poradny, takze i tam to snad bude v poradku. Jen jsem se chtela zeptat v koliktem tydnu se dela vysetreni na cukrovku? Mejte se hezky a packo Verca :-)))))))))))))))))))

ahoj verčo!! to je dobře, že je všechno v pořádku a gratulace ke chlapečkovi!!! jinak já jsem teď 24tt a na cukrovku jdu příští týden.

Jé tak to gratuluju. To je fakt na pytel, každá pomalu ví co nosí za poklad a to moje mi to nechce ukázat. Koukal se mezi nožičky a pak válel sudy:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuju:-))))))))) Takze me to brzo ty testy cekaji, co. Zitra jsem 22+0tt. Je to opravdu tak hrozne, jak kazdej rika??? Ja uz vim od 18tt ze cekame kluka, ale takhle se to perfektne potvrdilo. A to bys neverila jak je vyvinuty, chlapak jeden.......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka