horečka - ranní hlášení

02.08.2008

ahoj holky, malej ma 38,6 .. mmmm ackoliv normalne bych "silela", dneska po ranu mi to prijde uz krasny oproti ty ctyricitce vecer..
Za momentik letim do lekarny pro nurofen. Jinak malej si povida s dudlikem a hraje s hrazdickou coz mi prijde jako dobry znameni. Akorat nevim.. je tam celkem chladno - oproti tem parakum, jinak porad teplo. vubec nevim do ceho ho obliknout kdyz ma horejdu a budem venku tak hodinu. Jezisi az to prijde po druhy uz budu zkusenejsi ale tohle prvni trapeni s horeckou si prozijete se mnou. to vam teda rikam :s: :D
Jinak moc diky vsem za podporu. Moc mi pomahate. Opet jsem se presvedcila, ze i kdyz to tu obcas stoji za prd, tak kdyz clovek potrebuje, najde tu lidi co mu pomuzou !!! Moc vam vsem dekuju :k: :k: :k:

tak aspon ze to kleslo,treba se mu tlaci zoubky......a musis ho brat s sebou?....urcite mu dej dlouhej rukav a mikcu,nevim jak je u vas,tady docela zima....neprehrat,ale zase aby ho neofouklo,ikdyz ma teplotu teplo potrebuje....tak papa at ste brzy fit :k:

jo-taky si myslím,že by bylo lepší kdyby zůstal doma.pokud ho fakt musíš brát s sebou,tak obleč něco lehkého,ať se nepřehřívá.A hodně tekutin,nezapomeň

Hani a nemůže ti ho někdo pohlídat? Neměl by s tou horečkou ven. Zase kdybys ho víc oblekla, tak ho můžeš přehřát a když málo, tak mu bude zima, já myslím, že je lepší míň a přibrat s sebou deku, nebo mikinku.

In reply to by Kellynka

kellynko ja tu nikoho nemam. muzskej je v praci az do zitra rana, rikal ze se zkusi domluvit aby byl s nama ale to bude nejdriv tak v osm vecer kdyz to dobre dopadne. Malyho vzit sebou musim. I kdyz se mi nechce.. Tak vyrazime at jsme co nejdriv doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka