Emoce v 40tt :-(

01.08.2008

Holky jak to máte s emocemi?? já za celé těhu nebyla tak citlivá jak teď na konci :§) už jsem dnes 2x brečela,a to k vůli koňinám :§) je to asi už z nervů :§) že nevím kdy a jak den D bude probíhat ,co malý jaký bude a ať je v pořádku ,a jak to zvládnu pak!! no jsem jako prvorodička :!k: no sice si tak snad můžu říkat rodím po osmi letech :00: :00: uf achjoooooooooooooooooooo ://: :00:

Luci,to je tím,že se tady navzájem stresujem,kdy už to příjde!proč tzo nevzít s humorem....vždyt ty máš termín v uterý a do té doby bud uplně v klidu....
já jsem teda klidná,až se něco začne dít,tak si řeknu a sakra,už je to tady,ale zatím je čas,Vždyt se muže rodit 14 dní před a 14 dní po termínu a je vše ok :one:
oni si s náma poradí a mimi v nás nenechají,tak se zbytečně netrap,užívej poslední chvilky s mimísem v bříše a odpočívej a naber sílu na porod :one:
krásnou dobrou noc :a:

In reply to by Shisatej

no přesně!! no holt to musí chlapi pochopiit!!!!!!!!!!!!!! ale on už je taky na nervíky jde rodit semnou tak to už taky nedává nervově :§) a nepřizná to!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky