krvácení

01.08.2008

ahojky holky spíš maminky mám takový dotaz, jak dlouho jste po porodu krvácely ???

Ahojky,
ja jsem krvacela stridave slabe a silneji cele sestinedeli. Ted uz ma Angelka skoro 10 tydnu a ja stale spinim. Pry je to ale myma praskama, rikala dr.
Jak to mas ty?

In reply to by Räberka

mě končí šestinedělí za dva týdny a asi pře týdnem jsem krvácela pak dva dny nic a teď jsem začala celkem dost krvácet tak jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat a prášky zatím neberu ale chci je začít brát jen ještě nevím jaké si vyberu :? jaké bereš prášky že tak dlouho špiníš ??? A co je zkusit změnit ???

In reply to by Macinka2

Ne ne, šla jsem až to přestalo (8. týden po), beru ant. Azalia, asi desátý den po užívání jsem začala krvácet tak na pět dní a už je klid. Ale kdyby jsi měla pocit, že krvácíš hodně a máš teplotku a křeče atd(však víš), tak si tam radši skoč.

In reply to by PavlínaL

no já to teď třeba neměla dva dny a včera jsem začala dost krvácet a dnes zase špinim, takže to je celkem v poho, jen mě zajímalo jak to je s tou antikoncepci, protože co já vím tak ji začínáš brát až ti skončí menstruace a já to třeba ty dva dny nemám a pak to zase dostanu.. no snad se mi to ještě umoudří :s: a jsi spokojená s tou antikoncepcí ???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky