rijen 2008

01.08.2008

Ahoj, jsou tady tehulky rodici v rijnu? co vsechno uz mate nakoupeno a zarizeno? :///:

In reply to by verča7

jake mas velikosti oblecku pro mimi? ja zatim cekam az pujdu v srpnu na druhej velky UZ, treba mi tam reknou kolik meri a vazi, tak bych podle toho asi nakoupila.... a lahvicku jakou, staci jedna?

In reply to by lulisek

jednu lahvičku pro případ, kdybych neměla mlíčko, ale ještě nevím jakou, velikosti mám 56,62,68 tak po 4ks, neutrální barvy a pak dokoupím až se narodí už v barvě buď modré nebo růžové

ahoj, já mám kočárek, postýlku a oblečky. Vlastně už mi chybí jen věci do porodnice. Nejdřív jsme váhala, jestli není brzo, ale pak mě kamárky varovaly, že není nic horšího, než lítat s velkým bříškem po nákupech.

Ahoj :a: :a: :a: Já už mám skoro vše. Pokojíček vymalovanej, komody postavené (jen se mi teď u truhláře vyrábí ta vrchní deska na přebalovák), postýlka taky stojí a v ní ještě zabalená matrace. Mám postýlku se šuplíkem (Scarlett), tak v šuplíku mám i chránič matrace a povlečení (vyprané), Pak mám sterilizátor do mikrovlnky + váhu na mimi ( obě půjčené od švagrové), plenky s obrázkama na pusinku, oblečky (chybí jen takové ty klasicky zimní jako kombinézka), místo fusaku mám zavinovačku do autosedačky (budu jí používat i do kočárku - bohatě to stačí, je teplá jak blázen), kočárek máme objednanej, ale příjde až tak za měsíc a autosedačka s ním. Vlastně jediné co mi chybí je cestovní postýlka (budu jí mít v ložnici na noc, protože jí máme v patře, tak ať neběhám pořád dolů do pokojíčku a hlavně bych tam malou tak brzo samotnou nenechala), v pokojíku bude jen přes den (ať zase neběhám pořád nahoru), pak mi chybí lehátko a chůvičky a ještě bych chtěla koupit koš na pleny. Jinak mám snad opravdu vše. Já jsem radši připravená, kdyby náhodou něco :!k:

In reply to by Brejkyna

pokojicek budeme malovat az pristi rok, protoze minimalne do roka chci aby spinkal malej s nama, takze pro nej budeme mit akorat komodu a na ni pevnej prebalovak, musime sehnat 2 postylky, protoze jedna bude v prizemi a druha ¨v loznici, sehnat fusak, kombinezku asi velikost 62, zeptam se i tebe jake druhy oblecku uz mas a v jakych velikostech? chuvicky chcete jake znacky? lekarnicku si chci vybavit kapickama na teplotu, detskym teplomerem, kvuli bradavkach calciovou masti, gencialku.... nebo nevis jestli se uz prodavaj primo vybavene detske lekarnicky? mas i lahvicky kdyby prisli komplikace s kojenim? a jake kdyztak?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já bych tu váhu taky nekupovala, ale když mi jí švagrová přivezla, tak jsem si jí nechala, co se týče toho koše, ten chci z důvodu, že mám doma psa a jemu to mooooc voní, tak si ten vyrabovanej koš nedokážu představit než to odnesem do popelnice a mít obyčejnýho smraďocha v pokojíčku, taky nic moc. Monitor mi příjde taky zbytečný, jen stresuje když špatně funguje. My máme štěstí, že se dost zaangažovali rodiče. Tchánovci kupují kočárek + autosedačku a naši kupovali ty komody a postýlky a prý koupí i chůvičky, takže to nám dost pomohlo. Jinak my těch peněz taky moc nemáme. Já jsem na PN a manžel bere ještě míň než když já chodila do práce, takže se teď chlubí, že je konečně živitel rodiny, když já mám PN :!k: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je jasný, využila bych postýlku a pár věcí by se asi taky vybrat dalo, ale přesně jak říkáš, zažloutlýho bych taky nic nechtěla. Každá mamka chce aby její mimi bylo to nej a hezky načinčaný a ne v zažloutlý zavinovačce. Oni naštěstí tyto položky nejsou tak strašně drahý. Holt toho člověk nesmí kupovat zbytečně moc a kupovat jen opravdu to potřebné. To chápu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja prave sonduju co kdo ma, protoze my mame zatim kocarek a nejake obleceni!!!! no hruza! takze uz tlacim na manzela aby jsme zajeli se nekam podivat kvuli postylce a prebalovaku a hygienicke potreby (vanicka, atd.) vybavit lekarnicku, a chuvicky chci a jeste monitor dechu.... tak aby toho nebylo pak moc najednou.... Autosedacku budeme mit od souseda, ktery je prodava a da nam ji za nakupku, tak to mam radost. Zrovna jsem mela na navsteve tchyni a dala nam 10.000 na vybavicku, to je super, protoze jsme se nejak dostali do financni krize... to je vzdkycky tak, kdyz to nejmin potrebujes, tak se neco pokazi a musis zainvestovat... to se nam pravidelne stava pred Vanocema, a tak.... :00: jeste se vratim k tem vecem, postylku mate kupovanou nebo na zakazku? a prebalovak? a mas uz i fusak?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

postylku budeme muset koupit, protoze nemam zrovna nikoho kdo by mi ji pujcil.... hrozne moc miminek letos :///: a budu je potrebovat dve, protoze bydlime v baraku... takze kazdy den koukam na aukro jestli neni neco za dobrou cenu... prebalovak chci urcite, protoze ho pak budu mit jako komodu - presnejc, koupime komodu nebo ji nechame udelat a na ni se dokoupi ten pevny prebalovak, porad premyslim jestli vanicku nebo kyblik, ale asi spis vanicku, na ten emitex jsem uz koukala, je tam fusak ktery je vhodny jak do kocarku tak i do autosedacky, akorat nevim co stoji... kolik mas kusu a od ceho a jakou velikost obleceni? nemam jeste dupacky.... budes kupovat i obycejne latkove pleny a kolik ks?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky