nastali komplikace

ivka222
01.08.2008

vůbec nevím co dělat :n: !!!děvčata nemáte některá nějaký dobrý nápad :? ??tak týká se to toho stěhování,asi se nám to oddálí tím že nám nestihnout dopřipravit ten baráček,ale manžela potřebujou už od 1.října,je tady několik variant a některé jsem hned zavrhla,JAK BY JSTE SE ZACHOVALI VY :O ???za prvé můžeme oddálit prodej baráku s tím že by manža bydlel u rodičů,já tady a on by jezdil na víkend domů(k nám),ale bojíme se aby se potom něco s prodejem nezvrtlo.za druhé můžeme si najít společně podnájem než se baráček zprovozní(ale to je dvoje stěhvání :00: )za třetí můžeme se rozfrcat po svých rodinách a to se mi vůůůůůůůůůůůbec nelíbí :n: tady nejde o týden či měsíc,je možné že to bude až v lednu,a já nechci trávit vánoce u lidí ať jsou vlastní či né. ://: nemáze někdo dobrý nápad?nebojím se ničeho já vím že to zvládneme,ale teď jsem na rozpacích a nevím jak dál :r:

Ja bych brala ten podnajem..aspon budete spolu a mezitim se vam muze prodat nynejsi baracek ;) a stehovani se neboj, je to sice zahul,ale mi rodice se stehovali behem jednoho roku dokonce 3x a zvaldli to :s:

ahoj, ja bych si pronalaja byt na tu dobu.. pokud teda sezenete pronajem na tak kratkou dobu. Ale urcite bych se nerozdelovala po rodinaćh.. druha varianta by byla ze bys teda zustala s detma v tom dome kde jste ted ale zas.. pokud tam budes v zime tak aby se ti manza dostal na vikend domu kvuli snehu :-)
Je to na prd, ja te chapu, ale zvladnete to, ono vam totiz nic jineho nezbyde :one:

janka.82

Ivetko, já jsem taky pro ten podnájem. Jinak mi je to líto a vím, že je to těžký :00: :00: :00:

ahojky ja bych byla asi pro podnajem sice to stěhovaní je o nervy zažila jsem to tyden po porodu a byl to děs ještě že rodiče pomahali :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka