Matka magor

30.07.2008

Jsem normálně pošuk :00: , pořád čtu co by mimi mělo a nemělo umět a kdy a pak jsem celá nervóza z toho, že Eli ještě neumí tohle a támhleto. Řekněte mi, kdo tu chytrou literaturu vymyslel, vždyť mě tim akorát děsej. :?

vůbec si s tám nedělej hlavu. Já mám doma kluky dva a každý byl úplně jiný a žádný podle tabulek. Každé dítko má svoje tempo a něco dělá dřív a něco později. Můj druhý kluk třeba už v půl roce krásně lezl po kolínkách a teď je mu 13 měsíců a k chození se stále vůbec nemá. Hlavně, že je v pohodě a spokojený. Pa B.

Tím se nezatěžuj, je to individuální a hlavně se neděs z toho, že tu některý děcka ve čtyřech měsících sedí. :!k:

Vykasli se na to.Je to jen orientacni.Ja bych rekla ze vsechno ma toleranci aspon mesic ne-li dva a nektery veci nektery miminka nedelaji vubec.Treba kluk od me kamaradky nelezl ale kutalel se pak uz si hned stoupl a chodil.

:) na to nehleď,malá by se už taky měla umět přetáčet,v 6-ti měsících a dvou týdnech,ale zdá se,že se jí nechce :!k:

tak to jsme na tom stejně. Já taky pořád někde čtu co by měly kdy děti umět. Zrovna jsem četla, že by se naše Verunka už měla přitahovat za ruce - a ona pořád nic a ještě se ani nepřekuluje!!!!!!!!!!!!!! Debilní časopisy a knížky a to všechno :O :O :O

In reply to by Lusy

No to já beru, ale máme takovou Dr.,která právě všechno bere podle tabulek a i když je malá dřív, tak mi klade na srdce abysme na to nehřešili a neusli na vavřínech, tak jsem ještě vyplesklá z ní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka