Dobré ranko dámy:-))

30.07.2008

Ahojdá :a: jak se vede? Tady je příjemně pod mrakem a dítě zmožené včerejším cestováním v tom vedru mi tady ještě chrupe :'zz): :!k: Tak se jdu na vás podívat :w:

jéé, Ditoušku, pošli kus mraku směrem na Domažlice :00: tady je strašná výheň a po mráčku ani stopy :r:

ahojky :a: my jsme taky včera cestovali, byly jsme se podívat za tchýní a prckem v Úštěku jsou tam skoro týden na dovolené :s: já mám malou vzbuzenou od devíti, to taky jde, teď pozoruje obrázky tak jsem chvíli tu ale brzy se zase ozve :s: jak zvládáte ty vedra s prckama ???? My moc dobře ne malá má celý obličejík posetý potničkama a pěkně rudejma chudám :§)

In reply to by Macinka2

My jsme taky hodně zápasili s potničkama a pak jsem v lékárně koupila zinkovou mast a t nám pomáhá :one: Ty vedra jsou hrozné. Malá ti spala do devíti? To máte všichni takové spáče nebo jenom ta naše je tak čilá :s: . Ta spí max do šesti, když se zadaří :s: Za chvíli bude mít tři měsíce, tak snad jí to nezůstane :00:

In reply to by Macinka2

Noí nemysli si, že ta naše do té doby spí bez přestávek :s: . Ale tobě aspoň v těch šest usne, alé naše už nééé naše už je vyspinkaná :girl: a to bývá takhle vyspinkaná i v pět :00: . to si asi dovedeš představit jak jsem z toho odvařená ://: :s:

In reply to by Darča

No tak to holka žádná závist, já bych byla v pět ráno taky úplně vodvařená, ale já myslím že se to bude zlepšovat!! Naše většinou chrápe tak do 4 a pak tak do 8, ale když má žížu tak se probudí i víckrát, ale napije se a je zas chrápe, takže vzbudení tak na čtvrt hoďky a když s ní vydržím ležet tak pak chrápe třeba do 10 hodin.

In reply to by Macinka2

Jak koukám tak mělo plno lidí včera cestovací den co :!k: jak koukám taky chrápete dlouho, my zvládáme vedra vcelku dobře, v noci spí jak zabitá jak je utahaná, ale je to asi tím že máme v ložnici chládek :one: Jinak má akorát trošku olezlý ten záhybek u lokte, protože má ty pacušky furt vohnutý, jinak dobrý, což jsem ráda!!!

Žádná reakce, tak se ozývám já :///:Ahojdá :a: My jsem včera taky cestovali autem a byla to hrůůza. Malou jsem sice v sedačce chránila před sluníčkem, ale i tak byla božátko červená jako rak :( . Tak jsem jí hned po příjezdu dala osvěžující koupel a byla zase v pohodě. Ale bohužel na spánku se nám to neprojevilo :n: .....spinká míň a míň :s: . Dneska to taky vypadá na pěkný pařáček, teda u nás :00:

In reply to by Darča

No naše princezna je autocestovatelka a většinou tam spí radši než v kočárku, ale včera jí to taky moc nešlo a to máme klimu!!! Ale na to vedro bych řekla že je ještě v pohodě a v noci zaplať pánbůh spí jak mrtvolka!!U nás je zatím pod mrakem a docela přijemně tak uvidíme

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky