Včerejší kontrola na konci 39tt

30.07.2008

Dnes nám začal 40tt ufffffffff :00: toto uteklo!!!! taky se koukám na pravý sloupek kolik nás je teď na řadě :||): už aby to bylo holky co???
Jinak tedy včerejší kontrola: dr. do mě hmátl :00: říkala jsem mu ať mě prhmátne pořádně že chci už rodit :||): o ten jejich hmat jsem mu neřekla ,příjde mi to blbé :§) říkal že čípek je poloměkký a jsem pořád na 1 cm otevřená :qu: ale je to lepší ale nevypadá to že to bude hned ale že přenášet nebudu tak nevím,vyznej se!!!!!!!!!! :n: pak dělal UZ a říkal že má malý 2800gr.koukl na placentu a říka že se mu t tam nezdá že jsou na ní znám ky ,že nefunguje na 100% a že mě pošle do porodnice na lepší UZ na překontrolování,no já šok :jawdrop: tak jsem voala miláčkovi,naštěstí má volnou prac.dobu tak dojel pro mě k dr. a jelo se,jo nejdříve ještě pro tašku protože dr.říkal, že je možné ,že si mě tam nechají jak to bude blbé.To nás vylekalo jeětě víc :jawdrop: :jawdrop: tak jsme jeli, čekali jsem necelé 2 hodiny!!!!! si to nedovedete představit! :00: ://: to čekání na to co bude !! no ale pak nás vzali a udělali UZ a prý na to že jsem téměř v termínu je to v normě :qu: no jako, že placenta funguje asi z 3 čtvrtin :qu: že to jde !! no a nashledanou :w: to bylo vše.A jelo se domů,nevím zda jsem raději, že je to tak nebo kdyby si mě tam nechali a porod třeba vyvolali, ale asi zbytečně plašíme!když malý papu dostává a ten týden musíme vydržet!! :cc): :cc): tak pěkný den,holky já jdu asi vytírat a vařit :hu: :a\|:

No taky jsem v pravém sloupku dole, ale vleče se to. Nohy mám jak slon, jestli mi ještě něco na těle oteče, tak se zblázním. A že je hlava vysoko a hned tak to ještě nebude, to už taky nechci slyšet. Ale uklidňuju se, že to říkají všem. Zajímavý je, že ti poslíšci a tvrdnutí chodí hlavně v noci. Vždycky čekám, co z toho bude a pak usnu. :-) Tak přeju, ať to utíká a placenta, ať maká a plní plán.

Ahojky,tak to jste měli včera prima den :-) .Já jdu na KO zase v pátek,tak jsem taky zvědavá co s náma bude...ten hmat vyloženě nic neudělal,....tak v pátek se pochlubím novýmia informace :-) držme se ženy :-d Eleonorka

Ahojky,tak to jste měli včera prima den :-) .Já jdu na KO zase v pátek,tak jsem taky zvědavá co s náma bude...ten hmat vyloženě nic neudělal,....tak v pátek se pochlubím novýmia informace :-) držme se ženy :-d Eleonorka

AHOJKY. TEDA TY DOKTOŘI UMÍ ALE PĚKNĚ VYSTRAŠIT CO? NO, HELE, SPOUSTA MAMINEK RODÍ DĚTI S NIŽŠÍ VÁHOU. DÍKY PLACENTĚ, KTERÁ JE UŽ NESTIHLA DOVYŽIVIT. A DĚTIČKY JSOU V POŘÁDKU, JEN JSOU MENŠÍ, ALE ONI TO BRZO DOŽENOU. JÁ JDU NA KONTROLU ZÍTRA TAK ČEKÁM, CO SE DOZVÍM. JE MI DOBŘE, NIC SE NEDĚJE-TERMÍN MÁM ZA 6 DNÍ A NIC. TAK UVIDÍME-JEŠTĚ JE ČAS, A PROTOŽE MALEJ JE PŘESNĚ AKORÁT-TAK SE MU BUDE CHTÍT VEN POČÍTÁM AŽ NA TERMÍN.

In reply to by Kylli

No dr. právě říkal že na přenášení to nevypadá ,že ikdyž malý je menší tak bude v termínu díky té placentě asi jej tělo už brzy vypudí :00: sice čípek tomu zatím neodpovídá ale co není může být,pořád mi pupek tvrdne i v nocííí je to nepříjemné jak vidím 2 boule asi hlavicka a tělíčko jak ta děloha malého tím stažením obepne :§) i to bolí někdy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka