Dnes jdu do poradny

28.07.2008

8) zase mažu odpoledne k dr. už 14 dní jsem nachystaná na porod a drobkovi se nechce, tak jsem zvědavá co mi dnes zase řekne. Už mě z toho začíná hrabat.V noci mě chytají pěkné bolesti a pak to zase přejde. Uvidíme.

Posledni dny jsou nejhorsi. Vydr, bojuj. Uz za chvilku te ceka sladka odmena v podobe maleho krasneho miminka. Jemu uz tam taky neni nijak skvele, je mu to tam uz male. Udelejte si s partnerem romantickou noc :-}, dej si malinik a nebo nejake ostre jidlo, nejlepe s chilli paprickama. Preju hodne sily a stesti na porod!! Ja si jeste musim 5.5 mesice pockat.

://: moc díky holky za podporu, mě ty horka dodělají úplně, no taky mu chci dnes naznačit, jestli nechce mimiškovi trošku pomoct, tak uvidím co na to řekne. už aby to bylo za náma.

tak já na tebe budu myslet. já jdu ve čtvrtek, tak doufám, že už se taky něco dozvím. termín mám za 8 dní, tak uvidíme :-)

Ahoj Kristinko,
naše malá byla připravená na cestu ven taky od 38. týdne, a protože jsem neměla žádné poslíky ani jiné příznaky, že se blíží porod, pomohla jí paní doktorka Hamiltonem a za dva dny už tu byla s námi :c: :||):
Přeji ti, ať máš mimíska brzy u sebe :||):

já jsem 38 týden a čekám už taky aspon 14 dní že už to bude už je mi fakt hrozně a měla bych to nejradši za sebou :one: a ted do toho ty horka no to bude veselí třeba to už pujde a budem to mět za sebou :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky