Sofinka

26.07.2008

Ahojky všem,tak už máme po operaci, v úterý jsme nastoupili do nemocnice, ve středu byla operace a ve čtvrtek jsem už šla se Sofinkou domů. Zvládla to dobře a jsem za to moc vděčná.Pobrečely jsme si tedy obě dvě,Sofinka plakala hlady,protože nepapala přes 8 hodin,já to obrečela tedy všechno ažaž,ale zvládly jsme to. Hned po operaci jí nasadili na nožičku znovu sádru a 7.8 jí sundají a už bude bez sádřičky,ale zase bude nosit botičky na takový tyčí 3 měsíce nonstop,ale dá se to sundat a pak do 3let jejího věku na spaní.No stejně je to hrozný,ale lepší to už být nemůže,bohužel jedině horší, když by to bylo recidivní,že by se jí to kazilo a byly by potřeba další operace a další sádry,tak se modlím,když už to musí mít,tak at už je to jen takhle,bez těch operací a bez sáder, holt ty botičky budeme muset přežít,hlavně tedy Sofinka.Ale je moc hodná a statečná a věčně usměvavá,když jí netrápí prdíky.Jinak šelest na srdíčku má nejspíš růstoý,tak budeme chodit na kontroly,jinak má málo železa,tak je anemická a díky tomu hodně bledá, no skoro úplně bílá,má papat železo nejméně 3 měsíce, ale blinká mi ho,tak se jí to dohromady jen tak nedá,snad až bude normálně papat. Posílám pár nových foteček,jak rosteme. 21.7.08 jsme oslavily 2 měsíce. Tak se mějte všechny hezky, papa :a: :a: :a:

Moc krásné fotečky, Sofinka je beruška krásná :h: a jaký umí dělat ksichtíčky :c: držím palce,ať už je to jen lepší a zvládnete to bez dalších operací ;)

Ahoj Kasandro, to je fajn, že to máte za sebou a teď už se to bude určitě jen lepšit, pomocí těch různých pomůcek, co si psala. Sofinka je krásná! Pěkně roste a ty si černá jak od moře :s:

Moc vám to všem sluší!! :-) Tp jste si prožily holky, no snad se to těma botička zlepší..u nás to taky jeden chlapeček má..no to se nedá nic dělat..důležitě je, aby se to co nejdřív spravilo!! Držím pěstičky!!

Moc krásné fotečky! Sofinka je statečná, držím pěstičky, ať už je všechno jen dobré a nemusí na další operace

tady přiskakují nové a nové fotečky moc vám to na nich sluší a řekla bych že ti je malá hoooodně podobná :c: sisina a Matějíček

Ahojky,teda malá je strašně statečná a šikovná holčička, moc držím palečky aby už to bylo jen a jen lepší

Ahojky holčiny, moc přeji Sofince, ať už má bolístku jen a jen lepší. Jste moc krásná rodinka :h: :h: :h:

Ahojky kasandro a sofíku :) jste moc statečné holky :one: držím palečky ať je to vše ok a už nemusíte na žádné další operace. :w: :w: :w: :w: :w: malá je krásná kukačka :h: mocinky jí to sluší :\x: :qu: :qu: :qu: sisina a Matějíček

Ahoj Kasandro, když to čtu, tak je mi vás moc líto, co si musíte projít. Držim palce, ať je to brzo za váma. KIKi

Ahoj Kasandro, :a:
procitam prave vas blog - tak uz to mate za sebou? To je fajn ... moc sem na vas myslela....
Vim, ze je to tezky, ale vy jste holky statecny a zvladnete to!!!!! :one:
Drzte se a posilame pusinku na bolistku na nozicce:
SHARANE+LUCINKA :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka