Pupík v centimetrech :-)

26.07.2008

Ahojky holky-těhulky :k: celkem oblíbené téma :qu: kolik máte přez pupík ve vašem tt ?? já jsem 39tt a mám 117cm :one: snad už se to nezvětší :!k: :cc):
:k: :k: Pěkný víkend :k: :k:

ja mam 39tydnu pres pupik 127cm a to tam mam holcicku a jde me dopredu pupik a ne do boku jak se rika ze u holek jde do boku a u kluku dopredu tak ja tam mam holcinu a jde my dopredu a dost my prekazi...

Tak jsem se změřila - jsem 38tt a mám 110cm, nabrala jsem přes třináct kilo :) Myslíte,že to ještě poroste?

Ahuj holky, tak já se taky přidávám, měřila jsem se minulý týden, takže v 25 ttasi:) tak to jsem měla kolem 85?moc přesně si to nepamatuju:) a váhu mam 60 kg, ale oproti vám jsem teprve v začátcích přibírání...teď mi totiž přijde, že jsem každej den o deset kilo těžší:)

Tak já mám "jen" 103cm ve 39.tý :-) Ale jak to tady tak čtu, tak jsem asi drobnější, měřím 166 a teď vážím 69kg

ja mela na konci tehotenstvi 140!!!!!!!!! :!k: :!k: :!k: :!k: Vsak byla taky Andulka macik/4,2kg/ a ja nejsem zadna pidizena/ 185cm/!! To zalezi na tom,jak to bylo predtim a jak si velika!!! :\x: :\x: :\x: ale to je jedno preci,ne :s: :s: :s: ??hodne stesti,prezij ty hice ve zdravi :a: :a: :a:

In reply to by Anna M

To je pravda-záleží na kolika cm a kg začínáš :!k: nooo výšku máš teda pěknou!! :k: jjj hyce nooooooooooo uf je nás tu víc už ke konci tak snad nám to už uteče a užijem si kousek toho sluníčka už s miminečkama :cc): :girl:

já se měřila ve 27tt a měla jsem rovnou 100.Těd jsem 31tt a nemám k dispozici metr,ale určite je to víc :dance:

nebudeš tomu věřit, ale já jsem taky ve 39tt a mám taky 117cm. měřím a vážím se každý týden a úměrně tomu, jak roste pupek, tak přibívá i váha :-((

In reply to by lucie a rosta

já měla ve středu 79,9kg -takže už mám tak přes 80kg-no hnus velebnosti. chytla mě teď žravá, sním na co příjdu a rostu 1 kg za týden, ještě že už mám jen 10 dní do termínu :-)

In reply to by lucie a rosta

no jo, ale nalej přibírá pomalu, zato já světelnou rychlostí :-) Malej má odhadnutou porodní váhu cca 3,5kg, takže bude akorát, jen já budu jak velryba

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka