Děkuji všem

26.07.2008

Ahoj holky,
moc Vám všem děkuji za gratulace moc mně to dojalo ;) :girl: :c:
jinak moje poznatky jsou že sem byla hrozně unavena celou dobu a palela mně žaha a byla sem takova nepříjemna na okoli,což nebyvam..
A ted mně zatím bolí břicho jak na menses a mam hlaaaaad..a spat sem šla včera v 9, jenže jak sem si lehla tak sem chodila co minutu na wc,ja přisaham že sem tam chodila co minutu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sem tam malem usla..A rano sem vstala v 4:30 ja nemůžu vubec spat :spid:
v 5 sem sbaštila par piškotu, nic jineho tu nemam a ted valim do obchodu pro snidani..tak se tu mějte hezky čeka mne rodinna navštěva, snad udržím tajemstvi aspon do pondělí, kdy pujdu na gyndu..
pěkný den :h:

teď jsem přišla a koukám jako blázen, strašně moooc ti gratuluju, konečně ti to vyšlo, dávej na sebe teď pozor, papa :a:

Marketko, ty blaho, teda tys mi udelala fakt radost..!!!! Nejak mi to hned tady uteklo,tak jsem pozadu a ted si to tu projizdim a doslova s otevrenou pusou.... ctu co tady pises a mam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkou radost!!!! Ten tvu pribeh okolo toho vseho sleduju a uz je to tadyyyyyyy a v brisku mas mimiska,huraaa!!!! Zaslouzis si to strasne moc a posilam MEGA gratulaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-)))

Ahoj maarkétko, to je úžasná zpráva, strašně moc ti gratuluju, jsem z toho tak nadšená jak kdyby se to stalo mě, je skvělý že se to konečně podařilo, vím jaké jsi měla taky problémy, moc držím palce aby všechno probíhalo jak má a měli jste krásné miminko ještě jednou gratuluju a opatruj se :a:

já chodila taky furt na WC, což u mě nebylo zvykem a hlad taky nonstop. Koukej toho hladu využívat, protože se může stát, že se to na nějaký týden na začátku obrátí a nebudeš chtít jíst. stejně je to hezký, že jsi už taky těhule, snažilkování už bylo dost :-) Tak na sebe dávej pozor mamino.

No a jestli chodíš i pořád čůrat, tak je to jasný... já byla zezačátku taky děsně učůraná, až jsem si myslela, že jsem nějak nachlazená nebo co, po třech měsících to přešlo a po dalších třech zase přišlo...hahaha... tak držím palečky, ať máš v pondělí od doktora jasnou zprávičku!!!

tak moc gratuluju vidíš že už se to konečně povedlo tak si to ted jenom užívej a těš se na miminko :one:

ahoj Maarketko!já to četla až teď ráno...moc moc ti gratuluju a přeju ti,aby všechno bylo v pohodě.dávej na sebe s mimískem pozor a užívej si to.moc ti to přeju a ještě jednou gratuluju :h: :k: :cc):

In reply to by Monča K.

jo to je dobře že se neobjevi jen tak a navic večer,hned jak sem dorazila z dovolene sem kecala s Matilkou, a test si udělala...pry bolí břicho hodně lidi jako na menses, sem zvědava na ponděli zda dr něco uvidi budu teprve ve 4 tydnu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky