Holky nebo spíš maminky pomozte mi

25.07.2008

Chtěla jsem se zeptat cca 2 h mě pobolívá v podbříšku ale nic pravidelného a teď jsem šla na wc a měla jsem špinavou intimku co to může být??Jsem v 39 tt..myslíte že to může být náznak k porodu že by to už teď někdy mohlo přijít?Děkuji za odpovědi..

já už to tak mám asi týden plus tvrdnutí břicha.Někdy mám bolesti vkuse několik hodin.Někdy mám intervaly.
Zatím jen bolesti ale asi ne ztahy co bych považovala za porod. Pomáhá balón a sprcha.Večer nepomáhá nic.
Čekám to každým dnem. :h:

In reply to by Radushka.

na baloně mi to pomáhá od bolesti přímo v rozkroku.Sprcha na tvrdnutí břicha. Večer jsem už tak unavená, že nepomáhá nic, špatně se mi spí a dýchá.Usínám vyčerpaná nad ránem. Ráno to celkem ujde a hned si dám sprchu ta mě postaví na nohy a od 4-6h jsem už unavená,večer bolavá a vysílená. Tak to jde od pondělka. To špinění jsem měla taky.
Ani moc nejím v břiše už nemám na nic místo. Jestli to do zítřka vydržím zajdu si ráno koupit tu pěknou soupravičku co jsem dneska viděla ve městě. Musím se nějak potěšit. Tak držím pěsti a ať tohle období rychle uteče. V takovým stavu se aji na ten porod těším. Jdu do sprchy, je mi těžko.Ahoj

Ja uz jsem 40+5 (41) a spinivam jen po kontrole v porodnici. V podbrisku me nepravidelne boli uz 2 tydny :( ale mozna by to uz u tebe mohlo byt ono, sleduj bolesti

No, možná že už jo. No můžu ti říct (taky jsem ve 39tt) že dneska odpo je tak divný tlak, mám břicho jak šutr, občas mě bolí jako při MS a záda. Má přijít bouřka, tak je to možná tlakem. No uvidíme. Každopádně ti budu držet palce :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky