Pro maminky ktere kojili a uz nekoji

25.07.2008

Male je 5mesicu a ja bych chtela za mesic prestat kojit.Vim..Je to pro mimico to nejlepsi..To jsem slysela 100000x ale me to uz nebavi a rika se,ze pul roku se doporucuje.Tak pul roku.Ale nevim jak mam prestat.Proste jak se zbavim toho mlika?Slysela jsem ze jsou i prasky(predepise to gynekolog) mate s tim nekdo skusenosti?Nebo mi nejak poradte jak mam prestat?!predem diky za rady

Ahoj Zeldi čím míň budeš přikládat tím míň budeš mít mlíčka mezitím odstříkej a mlíčko se ti stratí nebo si dojdi k dr a dá ti prášek na zastavení laktace ;) Tak hodně sil ;) :a:

Ahojky, tak mě se při obou dětech ztratilo mlíčko samo od sebe takže ti neporadím, ale to co ti radí níž tak je fekt super, známá si teda zašla pro prášky (ale vyslechla si 15ti minutovou přednášku o kojení). A nic si z toho nedělej, pokud chceš přestat kojit tak je to tvoje volba a nenech si do toho kecat. Já jsem takhle radila i kamarádce, když jsem ji viděla jak vypadá tak jsem jí řekla, jestli nechce přejít na umělou stravu a dala na moji radu i kamarádek a dneska je odpočatá a obě jak ona tak malá jsou mnohem spokojenější

ja to mam to same co 2 hod domu protože ji kojim jen v leže v sedě nechce :n: dnes jsem ji začala davat nutrilon bo i malo přibira tak uvidime ja už jsem ji zkoušela kojit venku ale nechce anii zaboha takže letim domu je to naprd nikam nemužu jet :n:

Ahojky Zeldo!!! :D
Zrovinka ráno sem to tu někomu psala.
Prášky Ti doktorka napsat může.Ještě si k tomu dělej
studený zábaly. :w: Plenku nebo ručník,několikrát denně na
prsa.V tu dobu kdy jsi kojila si mlíko odstříkej nebo odsaj! :w:
Aby se Ti v prsou nehromadilo a nehrozil zánět. :w: Když nebudeš už
miminko přikládat postupně se Ti bude mlíčko v prsou tvořit míň a
míň. :w: To poznáš i podle toho kolik odsaješ....trvá to u každého jinak.
Mě se dělalo ještě pár měsíců malinko,nosila sem prsní vložky.
Tak přeju aby si to v klidu zvládla....chápu Tě je to každého volba. :k:
Někdo vydrží kojit i tři roky,někdo pár týdnů!
Pa pa! :a: :a: :a:

In reply to by mona80

Ja uz myslela ze mi nikdo neporadi.Presne tak.Je to je to kazdeho vec.Dr mi rikala ze pul roku se doporucuje tak pul roku tak jeste ten mesic vydrzim a je to.A jeste jsem chtela vedet.Kdyz prijdu ke gynekologovy..A reknu ze chci proste prestat kojit,tak mi to bez problemu napise?

Věroušek

Ja jsem teda velkym zastancem kojeni a jak ja rikam cim dele tim lepe. A co te na tom nebavi? Usetris a prdolka ma to nejlepsi co muze mit.

In reply to by Věroušek

já jsem teda taky zastáncem kojení malá je alergička a atopička kdo to nezažil neví kojila :cc): jsme ji do dvou let a vubec mi to nevadilo ba spíš bych řekla že je to jednodušší nemusíš čistit a vyvařovat flašky a máš jídlo :hu: hned u sebe každej si myslí že v do pul roku to stačí ale dítě by mělo mít aspon do roku mlíko :a\|: několikrát za den takže si nachystat peněženku :? a platit za mlíčko uplně zbytečně.Příjde mě to uplně zbytečný a v pulroce už přidáš obídek a pak svačinku kterou si mužeš sebou klidně vzít ven a nakrmit venku a ráno a dopoledne vklidu kojit a nemusíš kupovat ty sušený mlíka :one:

In reply to by jarča

souhlasím s tebou i s mamčou nad tebou-verčou?já chci kojit nejdéle co to půjde!!!!!! zaprvé to dítě dostane vše nej,ušetříš jak svina a přesně jak říkáš,dáš ráno ke snídani a pak když si řekne a dokrmíš..stejně pak až bude starší,tak si bude z toho dělat srandu,jak Barborka od sestřenice,vyndá jí prso-sama,zakousnese,kejve nohou,pak jí ho zase pustí a schová,přijde mi to takový sladký a prostě je to vzpomínka na celej život a navíc se hubne a prostě budu kojit aspon ten rok určo,když budu mít mlíko!!!!!!! naše mamka nás všechny 3 zmetky kojila každýho skoro dva roky..

In reply to by Věroušek

Ja si rekla ze pul roku staci a tak uz bych chtela prestat kojit.Navic me nebavi kdyz jsem nekde venku,jit po 2hodkach hned domu.(nejsem ten typ co si vytahne prso nekde venku a zacne kojit)

Věroušek

In reply to by Zelda

Jako urcite je to kazdeho vec a nechci ti to zazlivat. Ja jeste nevim jake to je ale myslim si, ze je to super pocit vedet, ze muzes tomu prckovi dat to nejlepsi ze sebe. Ja si zase rekla, ze chci kojit co nejdele to pujde a doufam, ze budu mit dostatek mlecka. Me asi nebude vadit kojit venku a hlavne se to da vzdy nejak zamaskovat. Ale jak rikam, je to kazdeho vec.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka