Co si obléct na sebe :-))))))))))

25.07.2008

Dobré ránko všem těhulkám, maminkám a snažilkám. Tato otázka je však především pro těhulky, ale můžou se přidat i maminky se svými zkušenostmi. :///:
Právě pořád řeším téma, co si obleču na sebe, až pojedu z porodnice. :00: Rodím v půli srpna a přiznám se, že už se nemůžu dočkat, až si na sebe zase obléknu něco ze svého šatníku :dance: :qu:
takže těhulky: V čem pojedete z porodnice???? (a můžete přidat termín porodu :one: )

Předem děkuji Petra :a:

Tak vidim, ze nejsem jedina, kdo resi obleceni z porodnice! Mam termin od 5/8-13/08, tak uvidime kdy me to chytne a jak, ale zrejme si vezmu bile platene 3/4 kalhoty jsou pod pupikem na stahnuti, ty jsou pohodlne a k tomu nejake triko styl tunika, tech mam docela hodne, jinak oblibila jsem si i elesatky 3/4 a k tomu tuniky, je to moc pohodlne a asi zabky nebo baleriny ( uvidime na pocasi)
Chtela jsem se zeptat byli jste se podivat do porodnice pred porodem anebo si myslite, ze je to zbytecne? ja jsem nad tim vcera premyslela, ze se mozna jeste s pritelem objednam na prohlidku , aby jsme vedeli co a jak.Jinak pristi utery jdu na 3 CTG tak jsem zvedava jestli uz tam budou nejake kontrakce, ale mimco vypada, ze je v brisku spokojene, tak to vidim az na termim. Mejte se hezky a uzivejte pekne nedele i kdyz parne:-)

In reply to by Elisa

Ahoj, určitě se na prohlídku porodnice objednej, my tam s manželem taky byli a jsem moc ráda, že jsem to mohla viddět. Takže vřele doporučuji. :k:

In reply to by Elisa

Já si myslim že je dobrý si prohlídnout nemocni ještě před porodem :one: , já sem se tam byla podívat už ve 20 tt a bylo to dobrý, provedli nás po sálech, tak že aspoň trochu vim do čeho jdu a nebude to pro mě tak neznámé a pak nám ještě povídali co všechno tam dělaj a co nás při porodu čeká. :a:

abych ti řekla pravdu, taky jsem dlouho přemýšlela, v čem do porodnice pojdeu.....dopadlo to tak, že jsem na sebe oblíkla, co mi padlo pod ruku a nějak jsem neřešila, jak vypadám, jaký je počasí a jak bude až půjdu zpátky. jeli jsme v noci, popadla jsem těhu kalhoty (v tý době vlastně jediný, co mi byly) triko a chlap mě ještě ukecal na sako a až v porodnici jsem zjistila, že mám na sobě ještě pletený fusekle, který si beru vždycky po sprše :///: . rodila jsem 15.6. když nás pouštěli domů, bylo neskutečný vedro, chlapa jsem zapomněla poprosit, aby mi vzal něco na sebe v čem se neupeču a taky jsem to přežila (a nebyla jsem jediná, kdo vypadal tak trochu "zvláštně")

ahoj kočko,tak já má sice termín 7.8. až 13.8.,ale člověk nikdy neví..do porodnice pojedu na tuty v těhu kalhotech..mám černý manžestráky od Litexu,protože rifle mi už jsou malé a těhu šaty co mám takové z tvrdého plátna ve předu na knoflíky,takovej army styl, ale jsou fakt dobrý,tak už je nezapnu přes břicho,ale mám ještě jedny šaty,ale ty nosím jen tady a do porodnice v nich nepojedu..tak na cestu zpátky si vezmu ty army zelený a podto si vezmu bílý tričko a bílý nazouváky-ty gumový takový,jak se ted nosí..a stejně pojedem autem hned domů a nikde se nebudu ukazovat,tak to je fuk..břicho tam nechám,tak je zapnu..jinak malou povezu ani nevím včem,mám sebou radši na vedro i na chladný počasí..stejně jí dám do vajíčka a přikreju jí a hurá domů..a s tím šatníkem před porodem já počítat nemůžu tak do jara,protože rifle a veškerý kalhoty obleču pod kolena!!!!!!!!!!!!!!! tak mám vážně smůlu,ale mám doma super riflový kratasy od replay,co jsem si koupila na začátek těhu a ty snad za měsíc obleču,tak aspon něco..budu muset makat,protože ty rifle a vše,mám úplně nové..papa

všěm děkuji za odpovědi, je pravda, že v porodnici skočíme do auta a vylezeme až doma, tak asi taky zvolím takové příjemné lehké šatečky. Sice nejsou žádné super moderní, ael jak říkám, jsou maximálně pohodlné a o to asi půjde především, že? :\x: :\x: :\x:

Tak já mam termín 13.8. jestli to malej vydží a tak nějak doufam že pojedu v šatech, ale pro jistotu si nachystam i těhu kalhoty a triko, kdyby náhodou bylo chladno - takže věci kreré nosim teď, nepočítam s tim že hned vejdu do původního oblečení. Už sem totiž přibrala 16 kg :O

Ahojki,..termin mam 12.8....no ja asi pojedu v tom v cem prijedu do porodnice, tehu 3/4 a tricko na raminka..pochybuju,ze se vlezu hned do bokovek,co jsem nosila az do 5mesice..a jak tak ctu,doufam,ze moje panev zustane tak jak pred tehu nebo se pujdu obesit :\x: ...na novy satnik prachy delsi dobu nebudou :)....

In reply to by Lulu

No to se prave nikdy nevi,ja mam kila vsechny dole,ale stejne se do svych Ripleyu nevlezu a nevim,jestli se do nich nekdy vlezu,proste ta panev mi nejak rozsirena zustala .-(
Jinak ja jela z porodnice v satickach,takovych volnych,bylo vedro.

In reply to by Simik

Kruci....a ja mam plny satnik fajnych kalhot,kostymku a rifli :00: no uvidime po porodu....jancit muzu az pak :) ...v srpnu hlasi u nas taky vedra ,tk pri nejhorsim mi manzel priveze letni saty, domu pojedeme autem,tak mi to asi bude jedno v cem budu :)

Ahojky Petro!
Já jsem jela v sukni, ve které jsem dorazila do porodnice a tričku, pro případ zimy jsem měla v záloze tepláky...nic moc, co? Ale já svůj předtěhotenský šatník neobleču díky pořád rozestouplé pánvi ani dnes, 3 týdny po porodu :n: :r:

v tom, v cem prijedu - predpokladam, ze budu mit bricho maximalne polovicni, takze neocekavam, ze se vlezu do veci pred tehu, tak naivni nejsem :///: :///: :///:

nooo ja sem na zacatku tehu 18tt :o))a uz se do niceho nevejdu. :o(( Navic se mi to narodi na konci prosince,takze pojedem jako eskymaci.Ale v cem nacpany to nevim.Ale myslim ze kdyz budes mit hezky a nak teplo,tak tricko a sukne bude nejidealnejsi.Neco pohodlneho.

:cc): :cc): :cc): Tak já určitě zpět pojedu v tom v čem přijedu :ww: (pokud nepřijedu např:v pyžamu :!k: ).Stejně pojedeme rovnou domů a autem,tak to nějak neřeším :n: .A co budu mít na sobě,to těžko říct,termín mám na konci září,tak čert ví jak bude :? .Spíš přemýšlím pořád co nachystám pro mimuško :c: . :a: :a: :a:

Ahoj, termin porodu jsem mela 20.7., takze prenasime a zatim mam pripravene radeji jeste takovy lehky kalhoty, ve kterych jsem se vdavala uz s briskem, maji i pasek, tak ten si kdyztak dam, ale stejne budu mit jeste povoleny bricho :) k tomu ruzovou kosili, do te semi ted pupik nevleze :) a bavlnene spodni pradlo, uz si snad ani na jiny nezvyknu, pres cely tehu mi to vyhovovalo :)

ahojky, já jsem rodila v květnu a jela jsem v lacláčích, a taky jsem v nich pak jela i domu, ono to není tak horký jak to vypadá, i po 2,5měsících mám problém nosit některé dřívější věci :!k: :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka