Tvrdnutí v 39tt

24.07.2008

Holky -Kylli,Dituš a ostatní ve stejném tt,mám na vás dotázek :jak často a zda vůbec Vám tvrdne pupík?? ptám se proto ,protože mě tak 20x denně :§) no kdyby mi jen tvrdnul-ono ztvrdne a nastane v podbříšku bolest jako na MS která jde do zad :00: já vím chystáme se :||): vyklubat ,ale zajímá mě zda to máte a kolik krát ,děkuji za každou odpověď. :k:

In reply to by kristinka28

Tak to joooo ,už aby to bylo co??? někdy si říkám proč to není tak, že ten den D není přesně dán a opravdu vyjde??!! člověk by se na to připravil a jelo by se! žádné plané poplachy atd. :!k: pak se budoucí mamina jen pozoruje,má sny a zbytečně plaší a je to o nervy!! co??? :||): nemluvě o přenášení :spid:

no jasně, že tvrdne, ale to už má dlouho-to už neřeším. jen to mám tak zvláštně-mě třeba ztvrdne břicho a mám to třeba 3 hodiny-hlavně večer. Dneska jsem byla na monitoru a sestřička říkala, teda vy to břicho máte jak kámen. Brala jsem hodně magnezia a připadá mi, že od té doby co ho neberu je to snad lepší-alespon ne tolik nepříjemný a nebo jsem si prostě už zvykla. Bolesti křížový nebo jako na MS mám, ale hodně málo a hodně slabě.

Lucí, jen tak cvičně, určitě tu někoho máš - komu dáš pak vědět viď?? Já jsem naptajá za tebe :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky