KOntrola na tbc

24.07.2008

Ahojda holčiny,

tak dnes jsme si spinkali do 7hodin a mě jen tak napadlo podívat se do očkovacího průkazu v kolik máme být zítra na kontrole na tbc a ono ejhle ono tam bylo dnešní datum,nevím proč jsem žila pořád pátkem,ale nevadí vše jsem stihla v pohodě,jsem šikovná mamina:-))KO dopadla dobře,takže tam jdeme až za 11let,takže já budu stará bába a syn bude pubertáček:-)))
Z KO jsem se stavila u kamarádky v krámečku,dali jsem si kafíčko a pěkně jsme si popovídali,pak jsem chtěla jít domů a pomalu se s kamarádku loučím,když v tom se v krámečku objevila další kamarádka a vyrazily jsme na pokecanou,a já přišla domů prosím až po 15hod a to jsem byla venku od 9hod:-),ale co prsa na krmení sebou mám,tak mě nic netrápí:-)Kuba vždy dostal hamu,přebalila jsem ho taky,takže parádička:-))))
Dokonce mi volal muž zda jsme v pořádku,že nejsme už doma,tak jsem se až divila,že mi volal a měl strach..
DOma byli oškrábané brambory,uvařený pudink takže mi klesla čelist a spletl si Kubuv svátek a dával mu dáreček,tak dostal dvě rybičky do vany a malý míček:-))))

Ahoj Leni, tak vám taťka udělal dvojitou radost,co? Posílám pozdrav z chalupy!!!! Hlídám dohromady 5 dětí a dneska jsem uznala,že jsem ráda že tolik dětí mít doma bych pohromadě nechtěla!!! :00: :n: :00: Je tu veselo až moc. A já bláhová si s sebou na chalupu vzala pletení,když budu mít dlouhou chvíli! :dance:

Takže já už v podstatě jsem stará bába a syn už zasloužilej puberťák. :!k: Gratuluju, že vám vše dopadlo dobře, jak na KO, tak doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky