tak teď jsem snad správně :-))

Anonym (neověřeno)
24.07.2008

Včera jsem v záchvatu euforie, že jsem se, po dlouhém váhání, rozhodla zaregistrovat a napsat první zprávičku, nějak opoměla vybrat týden :) . Gynekolog mě zkouknul a odfrčel na dovolenou... na kontrolu jdu až v srpnu... Nevadí mi to, jsem doma v klidu, hlídám a hlavně přemlouvám Blešku ať zůstane v bříšku u maminky, mojí chlapi kolem mě skáčou a starají se nás :) . No a protože neumím jen tak nic nedělat pletu a háčkuju pro barbušky od neteřinek, vyšívám a teď jsem si našla novinku Frivolitky tak cvičím uzlíky s člunkem :°:

:\x: :\x: :\x: :\x: :\x: Ahojky tak tě mezi námi vítám a at se ti v těhotenství dobře daří.Je ped tebou dlouhých osm měsíců pa :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

:cc): :cc): :cc): Tak Tě tady moc vítám :k: !!!To jsi šikulka,že tak vyšíváš :one: .Na to mě moc neužije :n: ,já tak ještě zašiju dírku,nebo přišiju knoflík :!k: .Mě to nikdy nějak nebavilo,jsem spíš technický typ :!k: .Tak něco vymalovat,opravit a tak :ww: .Ale je moc dobře,že máš zábavu a že se o Tebe tak pěkně starají,jen tak dál :qu: !!!Moc si užívej těhu :c: a opatruj se :h: !!! :a: :a: :a:

jé ty jsi akční já taky vyšívám no vyšívám už jsem na to nešáhla co mám malého :!k: :!k: :!k: :!k: ale děsně mě to baví jinak tě tu vítám :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka