Videochůvička

24.07.2008

Holkííííí, mám hroznou radost. :dance: Pořídili jsme si videochůvičku, dneska přišla, tak zkoušíme co umí...Teď sedím u počítače ve vedlejším pokoji a přitom sleduju dítko jak spinká a slyším co si případně brouká, nebo co se mu nelíbí. :§) No to je úžasná věc, mám teď menší "nervy" a nemusím tolikrát odbíhat, abych zkontrolovala jestli je v pořádku. Jediná věc co mě mrzí a je nevychytaná je to, že dole v kuchyni (bydlíme v baráku), nevidím nic - není signál, je to asi přes "moc zdí". :( Zkusíme přes nějaký program "zesílit signál", tak snad to půjde a zadaří se, ale nevím nevím... Jinak na zahradu je to vidět dobře, taky ten pokoj kde hajá je do zahrady, to bude asi tím. :s: Každopádně všem (obzvlášť těm, co bydlí v bytě), doporučuju. :\x: :qu: A hlavně-je to levnější než monitor dechu a myslím, že praktičtější, no ale to záleží na každym co mu vyhovuje, to je jasný. :c:
Tak se mějte zatím všechny moc moc fajn. :a:

Ja teda nevim, ale pokud ta chuvicka nehlida dech, tak u mesicniho miminka asi neni na monitoru od PC nebo na malem displeji moc dobre videt, jestli dycha, takze ja bych rekla, ze monitor dechu je k nezaplaceni. Mi mame ublinkavaci miminko a spat bez monitoru dechu bych ho nenechala.
Chuvicku si chceme poridit, kdyz jsme na zahrade, abychom slyseli alarm monitoru dechu a jestli prcek nebreci,by me zajimalo, jakou mas a kolik stala.

In reply to by agatha

Dech jako takový nehlídá, ale je na tom displeji dobře vidět kdyby blinkal a když dýchá "víc z hluboka", tak je to vidět taky, ale když dýchá jen lehce, tak ne. Já mám tu hlasitost nastavenou na hodně, takže je opravdu slyšet skoro vše. Jinak ale tam byla na výběr i chůvička, která monitoruje dech, pohyb a ještě něco, to si nepamatuju, ale zase neměla noční vidění, tak jsem se rozhodla pro tuhle. Ta stála i s dopravou cca 2.600,-Kč.
Monitor dechu je taky určitě k nezaplacení, to nevyvracim, jen mě víc vyhovuje ta videochůvička. Obojí si bohužel pořídit nemůžu, tak jsem se rozhodla takhle. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka