Tvrdnuti v podbrisku:o(

23.07.2008

Ahoj holky..prichazim s prosikem o radu..Od minuleho tydne mi tvrdne pobrisek.Ja nevim jestli s tim mam jit k dr.Nepomuze teda jen to magnesium??Co myslite?Moc dekuju..

rozhodně si zajdi k doktorce, ať tě zkontroluje, mně taky tvrdne a chodím na kontroly, doktorka chce vždycky zkontrolovat dělohu, takže je lepší si zajít. Neměla by si tvrdnutí cítit víc jak desetkrát za den! Pomůže jen magnesium a hlavně klid, nemáš se moc unavit a když můžeš tak spíš polehávat, než sedět, tolik rady mojí doktorky :a:

Ahojky Cattly, tak mě taky začíná tvrdnout bříško, říkala jsem o tom mojí doktorce a ta mi řekla, že pokud to není víc než 10x za den, tak že to nevadí. Udělala mě prohlídku a čípek byl v poho, takže jsem v klidu. V prvním těhu mi tvrdlo bříško daleko víc a častěji, brala jsem magnézko a malá se narodila v termínu a úplně v pořádku, takže se o drobečka nestrachuj :c:

Já mám tvrdnutí od 19.tt, řekla jsem to dr. u nejbližší prohlídky a předepsala mi magnézko :) . Tvrdnutí jako takový samotný prý nevadí, jen je to nepříjemný, jde o to, jestli se ti nekrátí čípek.

In reply to by Cattly

Prý to jsou stahy dělohy... taky tomu moc nerozumim. Mě dr. řekla, že se to stává, že má někdo citlivější dělohu, tak mu potom to bříško tvrdne. Taky je prý dobrý pít Magnezii, ale to já nedělám, nějak jsem se k tomu nedokopala a víc odpočívat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka