PS:rektarni rourka

22.07.2008

Tak jsme se to naucili s rektarni rourkou. Pekne nam to pomohlo, vyprdikovali jsme se, vykakali, Stepanek se hezky zklidnil, napapal, odrihnul si. Takze to vypada jako pohoda. Jenze za hodinu to zaclo znova. Takze jsme totalne nevyspali, ja uz nechapu, kde se mu to v tom brisku porad bere a proc mu to nejde samo ven. Pokazde mu to rourkou vypoustet nemuzu, ale koukat na toho narikajiciho broucka je hrozny.

Holky a kolikrat maximalne za den jste rourku pouzili? U nas je to uz posledni moznost. Jinak jsme zkouseli uplne vsechno, co jsem se tady na tehlech strankach docetla. Dnes jsme jeste zacli uzivat kapky Baby calm, tak jsem zvedava.
Jidlo si hlidam, nic noveho jsem nejedla, ze by to chuderku moji zaspuntovalo.
Jeste by me zajimalo, zda to takhle bude kazdy den, nebo jestli nam daji prdy taky odpocinout.

já používala rourku každý den před koupáním asi do šesti měsíců a malá byla to nejhodnější miminko, teď už je to velká holka a rourka na ní určitě nezanechala žádné stopy :-), teď už mám rourku nachystané pro miminko, co se narodí asi za 14 dní, dopředu a jak se bude kroutit, tak jdu zase do toho.

Nás trubička zachránila. Do dvou měsíců jsme ji na malýho používali skoro každý den. Teď už si poradí sám, žádný následky to na něm nezanechalo. Počkej až trošku zesílí a bude tlačit až mu polezou oči z důlků - to je pak sranda a ta nálož v pleně :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky