Ahoooooooooj

19.07.2008

Hojte baby, tož sem se vám vrátila z Luhačovic...bylo super, sice počasí moc nevyšlo, ale jo....Holky, už tu asi nebudu tak často, jelikož to, co se malá naučila za ten týden, to se asi zblázním...ne že už leze po kolínkách nebo se plazí jak voják....ona už k něčemu doleze a staví se, nejradši v postýlce, pak u televize, u stolu s ubrusem, na mě....pořád musím být u ní, nebo brečí...taky jí asi rostou další zuby, večer u usínání pláče, nejí, někdy jí třeba ve čtyři odpoledne a pak až ráno nebo v jednu v noci...no ale asi to k tomu patří :00:
Holky, důležitá otázka :w: :w: :w: .....v úterý jsme byli v ZOO Lešná. byla tam maminka s mimčem v kočárku a s mužem nebo přítelem, nevím. Jak jsme jedli v restauračce, tak tam přišli a já si jsem jistá, že je to některá od nás...taky po mě pokukovala jako že mě odněkud zná, ale my pak odešli. Jsem se ji chtěla zeptat, jestli není odsud, ale jsem tele stydlivé, tak teď nevím a mrzí mě to :\/:

Teda to jsou ale zprávy...V Luhačovicích je ale nádherně,že,jak se ti líbil Jurkovičův dům,jako z Mrazíka,že? :one:
No dej pkoj,co nás ještě s malou čeká?Umřu :jawdrop:
Měj se,jdu :'zz):

In reply to by jituška

dům byl?....já si ani nevšimla :r: ...musím se podívat na fotky, možná jsem ho vyfotila :ww: ...no to už se těš, protže to co teď malá vyvádí, tak z toho asi i zhubnu :00:
Měj se pěkně Jituško, popusinkuj malou a dobrou noc :h:

to je jako u nás, já už se sem dostanu jen když spí, a teď navíc má chlap 14 dní dovolenou, tak se tu nedostanu vůbec, ale asi mě brzo odvezou, už jsem ho posílala do práce dnes :00:

Bezva, že jste si užili. No to ti pěkně malá začíná. Už se na to taky těším. My máme jen 4 měsíce a poslední dobou je to hroznej boj do ní dostat nějaký mlíko. Teď taky usnula a za chvíli ji budu na jídlo budit, protože předtím s řevem odmítla a když spí tak si nevšimne, že jí. :!k:

In reply to by Katka77.

že malá nic nedělá a teď bych to vrátila....je opravdu všude :s: ...malá právě nechce ani kaši přes flašku, na lžičce, mlíko...nic...jen čaje se napije. No včera jedla ve čtyři jogurt a na jídlo se vzbudila až v šest deset ráno...nechápu, to nevydržím ani já :s:

In reply to by Hanka H.

U nás malá včera jedla 19.30 a pak až 9.00, před tím mi to dvakrát odmítla a teď večer zase. :? To je nějakej bojkot nebo co. :!k: A kámoška má desetiměsíčního kluka a ta do něj kromně jogurtu taky nic mléčnýho nedostane. :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka