Před porodem a po

21.07.2008

To je děs, ta cejcha po porodu...

ježiš, s takového břicha by jsi chtěla mít plošinu???? :///: To půjde, já jsem 5 měsíců po porodu a mám pořád 6 kilo nahoře a bříško taky trochu je, dokonce se mi před měs. sestřička v poradně zeptala jestli nečekám mimi :( . no jsem si trochu ulevila od toho věčného zatahování pupku :///:

jerabina :///: tak mě jak přenáším vyrostlo ještě neskutečně pupík...až se mi dneska kámoška smála že tam budu mít pěknýho macka :||): , já ale tipuju že to je spíš skrytý nepřítel tuk :!k:

5 měsíců po porodu a stále mi 6kg přebývá. Od 3 měsíců po porodu cvičím na břicho a tak se zatahuje. Navíc jsem musela omezit sladké a jídlo večer. Samo to rozhodně nešlo a to kojím svého obra. V mém případě se musím opravdu snažit.

In reply to by Romana

Tak to já se taky budu muset snažit a už jsem tak trochu začala cvičit... No a v jídle se nějak neomezuji, protože bych nerada ztratila mlíčko, ale sladký to tedy raději nepapám :s: :s: :s:

In reply to by Macinka2

ale nesmím kvůli malému čokoládu, měl z ní ekzém, tak jsem se snažila chuť na sladké vynahradit, navíc jsem se učila na zkoušky na vysoké a to mám na sladké vždy chuť. Takže nejím sladké v žádné formě a necpu se na noc. Začala jsem chodit běhat a cvičím na břicho a pomalu to jde dolů i na cm.

Ahoj macinko, vždyť jsi měla oooobrovský pupíček... neboj, to půjde dolů... maž ho krémem i teď a až budeš moct, tak si dej pravidelně pár lehsedů nebo tak něco... a vůbec - s běháním kolem mimča ti za čas zmizí i samo, ne??? Držím palce a nestresuj se. To bude dobrý.

NO to bylo bříško a taky si myslím jako všechny, že se to brzy srovná :) Vždyť jsi opravdu chvíli po porodu......... :||):

In reply to by Monicka

Tak jsi mě potěšila že nejsem jediná, ale stejně je mi do breku když to vidím :r: :r: :r: ale určitě jsi už něco schodila a trochu se ten pupík zatáhl nebo ne ???? Já si myslím že do roka by to mohlo splasknout ale ten rok je táááááááááák dlouhý :00: :00: :00:

Týýýýýý jo, ty si měla pořádný pupendos :-) A teď to určitě bude postupně splaskávat a dávat se do normálnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka