tvrdnutí bříška

21.07.2008

Ahoj holky! Končím 30tt a asi mi ještě netvrdlo bříško! Píšu asi, protože fakt nevím, jak to poznám! Měla bych u toho nějaký pocit, nebo je to břicho prostě jen tvrdé na dotyk? a když tvrdne, tvrdne úplně celé? a další věc je ta, že asi nepoznám poslíčky, protože všichni píšou, že jsou to trochu silnější menstruační bolesti, ale já za celý život nevím, co to mebstruační bolest je!!!

porodu podle PM, a ted staále nerodím :r: ve čtvrtek mám nástup do nemocnice. ALe každá to mít nemusí... a to tvrdnutí jsem nepoznala , kdyby se mi ted v pátek nezeptala sestra zda mě bolí bříško a já že trošku asi jak se malej napíná , tak se smála že mám malou kontrakci(tvrdnutí)dělohy..taky jsem nevěděla co na sobě hledat... :s: ted už vím že jakmile cítím pnutí bříška a je na omak tvrdčí...je to ono a že je úplně jedno zda se mimi mele těsně před tím..co mě mátlo. A tvrdne to celé, ale nejvíc to cejtím dole a malinko to jako bolí.jerabina

Tak já myslím, že se mi to stalo, ale taky si nejsem jistá, jestli je to ono. Prostě někdy mám pocit, jako by se to mimčo tam nějak jako vzpříčilo a pak se to zase uvolní. Nebolí to, jen je to takové divné. Stává se mi to, když tahám nějakou těžší věc..já vím, neměla bych :), ale někdy to fakt nejde.
No poslíčci, tak ty si taky neumím představit. Jako 2x se mi stalo, jako že jsem měla pocit, že to snad dostanu...trošku mě bolel podbřišek, jako vaječníky. Jestli je to ono, to taky nevím :) Každopádně to nebylo nějak nepříjemné, ani jedno, ani druhé.
Tak uvidíme :)

In reply to by Pechy

Tak takový pocit taky mívám, je to jakoby to mimi chtělo projít břichem ven, ale to mám tvrdé vždy jen na té straně, kde se tlačí a to se mi stává i 3X denně! Tak teda nevím, jestli je to ono!!

In reply to by Gasinka

taky nemám tvrdé úplně celé, jen tam, kde mám ten pocit, většinou dole, ale nahoře tvrdé nemám, tak já nevím, asi mi taky netvrdne, nebo já fakt netuším :) Hlavně, že jsou mimi v pořádku a my taky.

Ahojky!!!
S tím si nelam hlavu!!! Já tvrdnutí břicha vůbec necítila, jen sem věděla, že mi tvrdne a to až na monitoru. Jinak vůbec nic!
A poslíčci? Bolest jako menstruaci jsem taky nikdy neměla. Tak jsem si nedovedla představit jak to poznám. Myslela jsem si, že mi začínají stahy, ale jelikož jsem jela ten den na kontrolu a monitor, tak jsem si říkala, že to vydržím. A na monitoru se pak ukázalo, že to stahy nejsou, ale nýbrž poslíčci... a to jsem měla křížové a kyčelní bolesti. A stejné, ale daleko silnější sem měla i stahy. Takže ani podré bych je nerozeznala... :)

Tvrdnutí poznáš, je to jako by ti najednou celé bříško vytuhlo dokulata a je cítit takové nějaké pnutí nebo táhnutí.
Poslíčky neporadím, protože jsem je nikdy předtím neměla a doufám, že i tentokrát se mi vyhnou... :-) (A menstruační bolesti jsem taky nikdy neměla... no a ty porodní, to bylo nejdřív takové tvrdnutí a pak to nabývalo na intenzitě a bylo to nepříjemné a bolelo to až ke konci, akorát teď už si stejně neumím přesně vybavit, jaké to bylo - tak si musím počkat ještě pár týdnů a poznám to) ;) :a:

tvrdnutí bříška - najednou máš celý bříško jak šutr a i ti jakoby obepne celý miminko
a posli - no dá se to přirovnat k bolavým střevům, který cítíš v podbříšku

Čau Gasinko. Já jsem na tom podobně - taky nevím, jak vypadá tvrdnutí břicha - jestli to bolí nebo je to nějak hodně nepřijemný. Asi jsem to zatím neměla, tak se taky nechám ráda poučit. Poslíčky jsem taky zatím neměla (jsem teprve 32.tt) Můžu poradit jen s tím, co jsou to menstruační bolesti - bolí nepřijemně břicho jak když se ti chce na velkou - bolelo to vždy v místech kde jsou vaječníky. Oni říkají, že samotný porod jsou podobné bolesti jako menstruační, akorát 100x horší. Takže už se pomalu "těšim" :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka