Jak jste to měli s určením pohlaví?

21.07.2008

Ahoj holky, chci se vás zeptat jak jste to měli s určováním pohlaví? Jestli to, co vám řekli jako první předpoklad, se opravdu potvrdilo, nebo se pohlaví u miminka nakonec vyvrbilo jinak? Já byla na UTZ v 21.týdnu, přesně 20+3 dny. Doktorka nám řekla, že podle toho co vidí budeme mít asi chlapečka :cc): ale že to ještě může být jinak a máme jí dát šanci se splést.. Já to chápu, že to nemůže říct na 100%, ale zajímalo by mě jaká je šance, že se tahle její předpověď vyplní a co vlastně asi budeme mít :e): Ono je to úplně jedno, hlavně aby bylo zdravé, ale jsme s přítelem strašně zvědaví na toho našeho drobečka :s: Předem díky za odpovědi, těším se na počteníčko :j) Mějte se, Hanka :a:

ahojky tak nam rekli pohlavi z vysetreni plodove vody a mela by to byt holcicka :girl: zadne vysetreni neni 100% ale ty plodovce docela verim,protoze podle me je spolehlivejsi nez UTZ :||):

V prvnim tehotenstvi jsem to vydrzela az do 32. tydne, pak se zeptala a ukazali nam varlata, ze je to tedy chlapecek a narodil se KLUK a ted jsem podruhe tehotna, v 16tt jsem se ptala, to rekl, ze je na to jeste brzy, ale ze tam zatim nic nevidi, ale radsi se nebude vyjadrovat, ted ve 20tt mi oznamili, ze neni dobre natocene a stejne je na to pry brzy, u urcitosti, ze to muze rict az tak kolem 24tt a to jestli nam ukaze mezinozi, tak jsem zvedava, chtela bych vedet, jestli mam kupovat sukynky....

Ahoj Handi,mě doktor podle UTZ odhadnul pohlaví u obou dětí už v 16.tt a u obou se trefil.Nejdřív kluk a za 9 let holka. :///:

ahoj Hani,tak já měla tak nějak už od začátku vnitřní pocit,že budeme mít chlapečka.pak mi doktor už v 17.týdnu řekl,že je to na 100procent kluk.ale stejně sem to brala tak nějak s rezervou,no,pak mi to potrvdil i jiný doktor na velkým UTZ ve 20.týdnu,pak znovu můj ve 25.týdnu a minulý týden ve 33.týdnu to opět říkal.takže by to měl být kluk.podle mě,kdyby si doktor byl jistej třeba jen 50 na 50,tak ti radši neřekne nic :a:

:cc): :cc): :cc): U prvního mimíska nám ve 20tt řekli,že je to kluk jak buk a bylo to opravdu jasně vidět i laickým okem :ww: .Teď však máme stydlínka :P ,ve 20tt nám pan doktor řekl,že by spíš tipoval chlapečka a v 27tt jiný pan doktor taky tipoval spíš holčičku,takže nevíme :? .Ještě nás čeká utz počítám tak za čtrnáct dní,tak uvidíme :ww: .Výbavičku mám spíš neutrální,ikdyž je tam něco modrých dupaček a kabátků,ale co...i holčička může mít na sobě něco modrého,že jo :c: ?!!Hlavně ať je mimísek zdravoučký :h: a všechno je v pořádku :one: ,to je to nejdůležitější :w: !!!Mimochodem,bude-li to holčinka,bude se jmenovat Haňulka :c: !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Ahojky, to víš že je to jedno a zdraví je to jediné na čem opravdu záleží!!! :cc): Já jen, že od začátku těhu mám pocit, že nosím chlapečka, ani nevím proč, prostě si to myslím ani pro to nemám žádný pádný důvod :00: :°: Tak uvidíme, budu se průběžně ptát a třeba mi to jednou poví na jistotu nebo bude překvápko až do konce :c: Mimochodem, krásné jméno pro holčičku :girl: :one: :a:

už jeden Dr. ve 14.tt. naznačil, že tam "nic nevidí", pak v 18.tt. druhý dr., že "tam nic neplápolá", ve 21.tt. mi ukazoval dr.buchtičku- takže víceméně už 3x předpovězená holka- teď mám jít 1.8. na 4D UZ, tak jsme zvědavá- kéž by se mi 3x před tím spletli nebo i vícekrát- moc bych si totiž přála kluka- a to by mi pak nevadil ani ten šok až na sále:-), že z holky bude kluk!Ale to se asi nestane:-(

Jo a jinak v mém blízkém okolí vím jen z posledního půl roku o 2 případech, kdy celé těhu tvrdil dr. holka a narodil se kluk:-)

Spíš by mě zajímalo, jetsli i na 4D UZ se může dr. splést??? NEVÍTE někdo? nemáte ze svého okolí tuto zkušenost?

In reply to by LauraMax

:cc): :cc): :cc): opravdu na tom,jak je mimísek ochotný se natočit :ww: .Teoreticky by to na 3D mělo jít vidět dobře :one: ,ale fakt záleží na mimískovi a asi taky na ochotě a trpělivosti doktora :!k: .Ale jestli je to 100%,to vážně netuším :? . :a: :a: :a:

Ahojky, tak nám Ve 14tt řekli, že chlapeček. Nezávisle na sobě to potvrdili dva dr. teď jsem 39tt a vypadá to stále na chlapečka, tak uvidíme. Každopádně jestli to bude holčička stráví prvního půl roku v modré :!k:

Ahojky. My čekáme kluka. Ve 20tt nám doktor oznámil doslova:"Myslím, že tam vidím pinďoura, ale ruku do ohně za to nedám." To byl 20tt. Ve 21tt jsem byla na 3D a tam to doktorka potvrdila. Ve 27tt jsem to chtěla vědět pro jistotu znova a doktor mi i ukazoval, že je to opravdu kluk. Dneska jdeme do 31tt, tak doufám, že už se nesplete a ten kluk to bude. Mojí sestře to řekli až ve 34 tt, co má za pohlaví, páč malej se celou dobu schovával...takže je to hodně individuální. Záleží na tom, jak se prcek otočí.

Ahoj Hani, tak mě dr na začátku 7. měsíce dřív se neukázal) řekl, že nemá důvod si myslet, že by to mohl být kluk, že je to na 99% holka a na začátku 8. měsíce se opravil, že takový pytlík by holka mít neměla :n: V poradně v nemocnici mi dr taky řekl, že je to kluk a je to kluk :one: Ségra si to nechala říct jen jednou - někdy během 7. měsíce (na 100% kluk) - a to překvápko na sále, když jim řekli, že mají zdravou holčičku (ale jí už potom dr sono nedělal). Tak jsme si jen prohodily věcičky - děti jsou 3 dny od sebe :s: A u prvního se mi dr hned trefil - už někdy v 18.TT si tipl kluka, to potvdila plodovka - a nakonec se opravdu narodil Martínek :s: :s: :s:

Ahojky tak ve 24tt to měl nít chlapeček a potom ve 34-36tt to měla bít holčička a nakonec to byla holčička.Dr ríká,že čim později tim je větši pravděpodobnost,že se 100%trefí,ale zaleží asi i na kvalitě utz.

mně na UTZ ve 21.tt paní Dr. řekla, že budu mít chlapečka. Pak to potvrdil i můj Dr. ve 30.tt a opravdu se mi chlapeček narodil.

ahojky-nám zatím prdík nic neukázal-měl překřížené nožky,takže si myslíme,že to bude kluk-ti prý míň spolupracují.no uvidím teď ve středu.jsem ve 21 tt,tak snad se předvede.ale jinak je mi to fuk

Ahojky, my čekali dvojčátka a ve 20tt nám řekli že to bude chlapeček a holčička a trfili se do obou :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky