krásné ráno!!

21.07.2008

Ahoj holčiny, tak sem nestíhám skoro vůbec jít..vždy jen něco odepíšu a zase mizím.. ale musím sem dát fotečky Monči...:-)
A jak se máte a zvládáte??

ahoj boruvko!! :a: teda monca je skvela a moc sikovna, takovy slunicko :h: a tobe to moc slusi :one: :a:

Borůvko Monička je moc nádherná a řekla bych že je celá ty moc vám to sluší sisina a Matějíček

In reply to by sisina

děkujeme sisko moc..:-) většina říká, že je to taťka..já si to taky myslím..ale očka má tedy po mě..:-) asi záleží na co se člověk soustředí..:-) kámoš říká, že v žádném miminku nic nevidí, že si myslí, že miminka jsou podobná miminkům, ale u Monči prý vidí nás oba..:-)

Broůvko, Monička je moc hezounká, a maminka s tatínkem taky :one: :c: a jen tak mimochodem, je celá po tatínkovi :qu: ..u vás to jd ekrásně vidět..u nás s e to rýsuje, tak doufám, že taky bude po taťkovi :!k:

In reply to by Martiii (neověřeno)

Ahoj Marti...děkujeme moc..máš pravdu!! Je to taťka..jak říkám, jen ty modrý oči, ty jsou moje...:-) však uvidíš 12tého...ještě musím sem dát upřesnění..ale spíš odpoledne kolem 15h..:-)

Borůvko.... ta je krááááásnááááá .... roste jako z vody! A tatínek ji tedy nezapře, řekla bych, že ta podoba je zřejmá :///:

Ahojik Boruvko mas moooooc krasnou holcicku :girl: a jak uz je velika a sikovna.A rekla bych ze je hodne podobna tobe vid?

Teda Móňa je odlitek taťky!Krásný mimčo,moc vám to spolu sluší rodinko.Dejte si na ni ale radši bacha,začíná vám zřejmě nenápadně ohlodávat a pojídat celou domácnost a ani sklon k alkoholismu se nedá přehlédnout! :s:

:cc): :cc): :cc): Maličká je moc krásná :c: !!!A sluší vám to spolu holky :one: !!!Ale prosím Tě ,co jí to dáváte takhle od mala za pití :!k: ???Trénink dělá šampiony :!k: :!k: :!k: ???Nééé,jsou to vážně moc krásné fotečky :one: !!!Už se nemůžu dočkat :dance: ,až budeme fotit našeho bobíška :qu: :c: :||): . :a: :a: :a:

Ahojky,je nádherná!
My čekáme na zítřek,jestli Alenka přibrala,když ne,budeme muset dokrmovat.Měj se :a:

In reply to by jituška

Ahoj Jituško!! Tak to budu moc držet pěstičky... My teď dlouho nebude u dr, ale monča vypadá spokojeně..a já tedy občas přikrmím..
Třeba když jdem s mužem ven, tak hlídá babička a má příkrmy..:-)
Jinak moc děkujem!! :k: :h:

In reply to by jituška

:-) no moc ti nepomohu...mám Bebu 1HA premium...já ji koupila když jsme šli z porodnice, protože sem měla málo mlíka...a ona je dost drahá..stojí 400,- kdybych přikrmovala častěji, tak bych ji nebrala...i když doktorka byla nadšená, že ji mám..je fakt dobrá.. Počítám, že ti doporučí nutrilon..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky