Jak na akné ve 37. týdnu ????????????????????

21.07.2008

Holky, jsem už bezradná, nedovedu si to vysvětlit, ale až teď na konci těhu se mi objevilo akné - ale zrovna na tak blbým místě - pod nosem u rtíků...vypadá to příšerně, a nejhorší je, že se mi neudělá jeden uhřík, ale třeba 5 a vedle sebe, dva dny se mi plní vodou a pak až jdou vymáčknout, jenže já jak kráva si to hnípu pořád a snažím se všemožně aby to zmizelo - šla jsem do lékárny a koupila si pleťovou vodu od Green line, ale ta mi moc nepomáhá - jen mi to trošičku zbledne aby to nebilo do očí, ale jinak nevím. Občas použiji krém od Lavery, ta je čistě přírodní - taky nic, mám značkovou kosmetiku od Garnier - taky nic...........nemáte něco zaručeného????????????????????????moc děkuji........................ :a:

Pěkné dopoledne,Nightlin :) zkus Pupalku dvoultou-je to přírodní produkt-malý balení (30 tobolek)stojí kolem 90Kč.V porordnici nám říkali,že to pomáhá i ke snadnějšímu produ (něco jako ten maliník).Já měla ten stejný problém-akorát ne jen pod nosem :00: a docela to vymizelo.

A není to opar ??? Píšeš, že se plní vodou a 5 vedle sebe a pod nosem, tak to spíš ukazuje na opar. Zkus to na noc natřít zubní pastou. ;-)

In reply to by Johanna

Opar to asi není, jsou to takový vřídky, když na to chytnu tak je to tvrdý jak já nevím co, ale už jsem byla v lékárně, koupila jsem si tee trea oil - vodu, a ještě mi dala na vyzkoušení zinkovou emulzi (ta odporně smrdí fuj) tak uvidím.....ale lékárnice mi řekla, že mi to prý teď v těhu moc nepomůže, jedině po porodu.... :spid: takže to vzdávám......díky za rady holky :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka