uz jsem sem dlouho nic nenapsala

17.07.2008

pac se stale nedari a jsem stale snazilka, ted mam po ovulaci a budu cekat jak to dopadne tento mesic. no uvidime, snazime se s pritelem na to nemyslet a do konce si myslim, ze nam to i jde,ale na druhou stranu nekde v tom podvedomi to je...koliktar z niceho nic me pritel pohladi po brisku a rekne kez by tam uz mimisek byl....no snazime se 6mesic, takze to zas neni tak dlouho,ale me to pride nekonecny:-)))
snad se brzo zadari!!!

neklesejte na mysli, ono to přijde, vždyť "výroba miminek" je přeci potěšení, tak si to užívejte, až bude mimi, asi moc času už nebude, já si to tedy aspoň takhle říkám. Snažíme se od 10/07 a nic, snad v na podzim půjdeme na spermiogram a uvidíme jak to dopadne a co Dr poradí. Držím palce papa A.

My se s manželem snažíme už 10 měsíců, už na to vůbec nemyslim.
Nedávno jsem se dověděla,že otěhotnět nemůžu :( , mám problém se stítnou žlázou. V říjnu jdu na kontrolu, tak se dovim, jak na tom jsem.

ahojky, koukla jsem na tebe a zjistila jsem, ze jsme stejne stare a snazime se stejnou dobu-my jsme dneskem s pritelem taky presli v 6.mesic snazeni...trosku jsem doufala, ze se to tento mesic konecne povede, oze jsme vychytali ovulaci i 3denni pust pred ni...ale nic:-(...dneska jsem to presne na den dostala...takze za 14dni opet ovulace a po ni dalsich neuveritelne dlouhych 14dni cekani zda to konecne vyslo, ci zacnem 7.mesic!?...taky si rikam, ze 6mesicu neni tak dlouho, ale kdyz na to tak nedockave cekas a kazdy mesic prijde v pravidelnou dobu to stejny sklamani...no zna to asi kazda z nas moc dobre...:-(tenhle mesic jdu na gyndu, taxi necham napsat doporuceni na spermiogram pro pritele a uvidime, co se z toho vyvrbi?!...tak nam preju, at nam to vyjde co nejdriv a ten 7.mesic uz zaciname 1.tehotenskym:-)

pěkne rano ti přeji.ja se na to taky snažím nemyslet, moc mi to nejde..můj přítel je velky flegmatik, miminko chce ale neřeší to, jak vidi mne jak stresuju nekdy nebo o tom mluvim tak mne brzdi a uklidnuje...aspon že tak...ja mam taky po ovulaci už 6 den a citim se divně...tak uvidime...hlavně sem rada že OVU byla na 100% díky praškum-KONEČNE!!!!!!jinak sem byla bez OVU...tak snad se povedlo po 13 měsícich už si to zasloužíme...tobě držím palečky

Ahoj holky, když koukám na časy vašeho psaní, tak žasnu - vy tady máte celonoční mejdánek. Kdy spíte?? Jsem taky snažilka, samozřejmě jsem první měsíc letěla koupit test, co kdyby :P . Těhu zatím nejsem, ale někde hluboko v duši, jsem si říkala, že by to mohlo vyjít hned první měsíc. Je pravda, že podvědomí umí divy - bohužel dobrý i špatný. Tento měsíc jsem si řekla, že na to myslet nebudu, mám před sebou postupné stěhování do nového domečku, dovolenou a v tom chaosu bych na přemýšlení neměla mít čas. Ale znáte to, když se chce, tak mi ženský umíme dělat i 4 věci najednou ... :00: :00:

Mě to taky manžel dělá, že mi pohladí bříško a říká, že už cítil, jak kope. Samozřejmě si dělá srandu, protože těhotná nejsem. To nám taky moc nepřidává, co? My se snažíme 3 měsíce. Doufám, že se nám ( i tobě) to podaří celkem rychle. Hodně štěstí.

Přeji krásné ráno a ktomu snažilkování mi jsme se snažili přes dva roky už jsem si myslela že to snad ani nepůjde takže jsme to v podstatě vzdali. Pak jsem změnila práci kde jsem byla víc v klidu bez stresu a ani nevím jak asi po měsíční změně se nám to povedlo,že jsem v 27tt a čekáme s přítelem holčičku. Takže vydrž ono to určitě přijde uvidíš. ;)

In reply to by mika

rano, to mas pravdu, mozno to je i tou praci,pac me ta ma uz leze krkem a mam pocit, ze sem chodim za trest:-) a Vam jinak gratuluju!!!!!

In reply to by saifa

Já tam zase za trest nechodila, měli jsme docela slušnou partu a nějak mi to že jsem vlastně ve stresu unikalo nebo jsem to spíš brala, že to jsou starosti které k té práci patří než nám změnili nadřízenýho. A vlastně můžu poděkovat jemu jinak bych asi neodešla. To byl opravdu tyran bejvalej lampasák kterej si myslel že je stále na vojně a protože tam bylo víc ženskejch jak chlapů tak se nás snažil předělat já nevím, ale jeho logiku jsem nepochopila ale šikanu ano.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka