Plánování :)

19.07.2008

Ahojky maminky,těhulky a snažilky :)
píšu vám p odlouhé době.Ne,že bych sem nechodila se na vás dívat co je tu nového ale psát jsem němala nějak náladu. V prosimci jsem potratila a pak jsem se s přítelem rozhodli,že nasadím chvíli antikoncepci tak na rok nebo tak nějak.Měli jsem strach,že se to zase stane a řekli jsem si,že půjdu prostě chvilku do práce vidělat nějaké penízky aby jsem se měli dobře.Ikdyž to ve mě tiká už tak rok. No a světe div se,beru antikocepci půl roku a za necelí měsíc by jsem měli pr´dolu už u sebe :( no a přítel předevčírem přišel a povídá mi:jani já už bych asi to miminko chtěl...a mi jedem v úterý do řecka a já se ptám : a co je u tebe moc? a on:měla bys problém kdybys už nezačla brát prášky? :)
Já mám radost holky. Akortá se bojím abych fakt neměla nějaké problémy.Teď to mám a má mi to končit nějak v neděli.Ale aby mi to vůbec skončilo když bych už nezačla žádné brát..co si myslíte?

no tak snad máte holky pravdu.Sice ještě jedno platíčko mám,ale furt váhám,zda nejít prvně k doktorvi,mám tam jít v srpnu na kontrolu.Ale víc mě láká už se začít snažit na dovči.

ahoj, no to je dobře, že to teď máš a už prostě nezačni brát další..... já taky dobrala platíčko, dostala jsem MS a pak už si nevzala. Jinak já si na tebe pamatuji, co si prožila v prosinci :-(, ale nebooooj, teď už bude vše dobré, to špatné jste si vybrali. Držím vám moc palečky a to že jedete na dovču je ideální na snaženíčko!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka