ANKETKA!! v kolik a jak uspáváte miminka?

18.07.2008

TAk holky pochlubte se!! My jsme totiž děsný a chodíme spát kolem 21h...ale třeba včera zachrupla až kolem 22,30..děs...a to ještě většinou usne u kojení!!

Ahoj, my taky máme oproti jiným maminkám opožděný režim, koupeme zhruba v 19:45, pak papání, tatínek dá Ondrovi pusu, já ho položím do postýlky, pustím mu hracího sloníka, on do něj mlátí rukou, povídá si s medvídkama na nebesích, pak mu zazpívám písničku a do 20 min. většinou spí. V noci, když ho nakrmím a přebalím, tak usne než já vypláchnu lahvičku. Ale tenhle ideál trvá tak měsíc, než jsem ho to naučila trvalo to měsíc a to jsem uspávala i hodinu.

In reply to by Maru

fakt? tak to mrknu!! :-) já sem tedy chodím většinou každý den, alespoň mrknou, když Monča spí..většinou na něco odpovím a sem tam dám nějaký blog!! TAk už nemám tolik času..:-) Monča je taky náročná..furt poplakává, pokuď se jí někdo nevěnuje..takže je to někdy náročný..ale někdy je zase moc hodná holčička a chce si hrát sama..:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A jak ti pak spí v noci? mě se většinou budí ve 3 a v 5...někdy jen v 5h...kdybych chtěla aby od 19h spala, tak by to nevydržela...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

koukala sem, že máš starší holčinu..ale stejně je to super..!! :-) jinak s malou máme stejně narozeniny, jen mě je o 30 let víc..:-D

my usínáme až kolem 22:30 - 23 h a většinou při kojení a nebo při houpání :dance: Mě se to zdá teda na mimčo, co už je skoro celý den vzhůru dost pozdě. Ale když jsme na chatě venku, tak spinká skoro pořád - jen se vzbudí na jídlo :///:

Caute Monicky! :a:
pridavam se do anketky - my to se spinkanim mame asi tak nejak:
- posledni kojeni mivame mezi 18-20 hodinou, pak se vykoupeme a hned po tomto obrade Lucinku ukladam do hajan. Chvilicku na sebe koukame, podam ji dvakrat trikrat dudlicka, dam pusu na celicko a odchazim. Usina sama tak do 15ti minut. Takze v tomhle smeru uplna parada!!! :dance: :dance: :dance:
Vim ale, ze se to muze klidne casem zmenit ... takze nezoufej - u nas se to muze klidne zhorsit a u vas naopak zase vylepsit!!!! :one: Drzime palecky a posilame hubanka vam obema:
SHARANE+LUCINKA :h:

tak ten náš malej většinou usne do 21hod a to ho ukládám, nebo se snažím ukládat do postýlky ve 20h. Jsou i dny, kdy je tuhej hned a asi 2x se stalo, že usnul až po 22h. Někdy usne hned, někdy brečí, tak dostane dudlíka. Když brečí dlouho, tak mu dám ještě z druhýho prsu a to pomáhá :one:

u nas se koupe kolem 19hod,potom papani-lehka drimota u flasky.Pak se smejdi po obyvaku a prehrabuje Terezky pokojicek a kolem osme pul devate jeste jedno mlicko,at je brisko poradne nacpane a pak spanek,ale usina u flasky :\/: ...kdyz ho dam jen tak do pelisku,tak strasne rve a to ja dlouho nevydrzim.... :r:

In reply to by Borůvka

ja na to proste nemam.chlap mi nadava,ze takle se to nikdy nenauci,ale ja dycky vymeknu :r: .....kdyz sme najeli na takle,pro me tvrdej,rezim u terezky,ja vzdycky odchazela na zahradu,abych ji neslysela :\/: ...ale stacilo ji takle nechat trikrat a zjistila,ze spat musi proste sama.Takze u Petu to asi budu delat taky......odejit nekam hooodne hooodne daleko :00:

tak my koupeme po 19 hodině, než se napapká a usne je 21 hodin. Dneska vstávala s tátou v 7 jinak spinkala celou noc. Ale od září ji chci začít koupat dřív asi kolm 6 aby mě ve 20 už spala.

My koupeme po 19 hodině. Nakrmíme a šup do postýlky. Většinou usnou hned, když ne chvíli si tam povídají, většinou ve 20 hodin jsou už tvrdý. :c:

In reply to by Borůvka

:jawdrop: ježkovi voči :jawdrop: , v jedný postýlce :00: , do pěti minut by byli domlácený jako koně. Ani pomyslet na to nechci :!k: , stačí když se k sobě přiblížej na dýlku ruky v ohrádce, řev jak když vraždí bejka :00:

Ahoj Borůvko.. :)
Náš Myšák odmalička usíná sám.. vykoupat, napapat , položím ho do postýlky a většinou usne.. poslední dobou si ale ještě musí pobrečet a čeká, kdo ho veme.. pak zjistí že nikdo a je do pěti minut tvrdý :)

ahoj Borůvečko, snažím se najet trochu režim - v osm koupání a to ostatní kolem toho, pak krmení a šupky dupky do pelíšku. někdy zaklofne hned, někdy to zabere hodinku

my chodívali spát kolem 20h, a teď začala chodit spát už v 19h, to je pak tady nuda :!k: a musím ji uspat na rukou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka