achojky děvčata

18.07.2008

Včera jsem byla na kontrole dopadla jsem dobře na UZ malinká povyrostla zase o týden takže ted odpovídá 33+1 ikdyž já jsem byla včera 36+2 a hlavně váží caa 2140g což mě hrozně potěšilo. Monitor byl v naprostém pořádku a prohlídka taky dobrý porodní cesty jsou uzavřené. Malinkej šok pro mne byl když mi dr. oznámil že si mám dojít v uterý 22.7. do ordinace si domluvit termín porodu a že se klidně může stát že ještě ten týden pujdu rodit. Ten a nebo ten dfalší!! Tak ted se klepu protože se to hrozně blíží.

Tak to je dorá zpráva že se malý daří dobře :qu: Moc na tebe myslim. Tak hooodně hoodně zdravíčka a ať malá ještě pořádně přibere, než na tebe vykoukne. :a: :h:

nejaky problemy s placentou, že mas tvorečka takovyho malynkýho.?????
Jinak drzim palce at vše dobre dopadne.

In reply to by Shisatej

to se mi taky hlídá....před měsícem mě vezla houkačka do Prahy k porodu, protože si myslely že mám skoro nulové průtoky ...no naštěstí se to nepotvrdilo

:) tak to je super, že jste dopadli dobře ,a že malinká roste, no jo už se to blíží. budu držet palečky at dobře dopadne porod.

tak to je skvely,ze kontrola dopadla dobre!!! No a tak miminko uz budes mit brzy u sebe, to je nadherny, ne? Neboj, vsechno dobre dopadne, uz mas zbalenou tasku? :///:

In reply to by lulisek

tašku zbalenou mám už prventivně pěkně dlouho..potom kolikrád jsem byla v nemocnici nenechávám nic náhodě. Akorád ji ted zredukuji, protože ted už vím že pujdu rodit a né si nejdřív lehnout. Takže si mi v tašce trochu uvolní

In reply to by lulisek

Těším i netěším..ted spíš tak nějak převládá strach. Rychlí to bude bude to císařem. Už jeden mám za sebou tak nějak vím co mě čeká, ale je to 5 let a spoustu věcí si nepamatuji..jako třeba jak hodně bolí ten epidural jinak já se nenechám uspat. Bojím se jestli to vš zvládnem...plánovaný to není ono. Asi by bylo lepší kdyby to přišlo náhle. No já jsem fakt cvok...nejdřív radím jiným a pak neumím pomoc sama sobě!!

In reply to by lulisek

no jo jde...říkají tomu nějak spinální anestezie a manžel bude moc být u mne. Ted už je to normální ale když jsem takhle rodila před 5 lety tak když jsem chtěla mít manžela u sebe tak na to personál koukal divně, ale dovolily nám to. No budu mít u sebe tu největší oporu tak to zvládnout musíme

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka