Poradna 38 tt

16.07.2008

:c: před chvilkou jsem došla, strepkokoka nemáme, už se to začíná chystat na porod,ale čím mě nepotěšil tak váhou prý bude mimi větší, ted má odhadem 3600g, takže začínám mět trošku strach, jinak je vše v pořádku, nejraději už bych jela.

kristinko,neboj,ono mimčo nebude třeba tak veliký!!Moji sestře říkali,že bude mít mimčo váhu 4600 g a pro to šla na císaře a ve finaále měla valentýnka 4130 g,což by krásně porodila spodem!!!
Ta váha je podle mého hodně orientační!
jinak je dobře,že streptokoka nemáš a vše je ok :\x: :\x: :\x:

ahojky,já už jsem rodit měla a malá má podle dnešního UZ 3 600 - 3 700g,jelikož to na porod pořád nevypadá a vyvolávali by mě ho až od pondělí za 10 dní tak budeme mít asi víc než 4 kg...ach jooooo :-(

ahojky. hele, já byla na utz-ve 34+1 a malej vážil 2403g a dr říkala, že utz měří a váží kosti, ale už nevidí, kolik má podkožního tuku-takže ta váha je udávaná +-360g.

to já šílím pomalu také. Ve 36.týdnu má náš Jeník odhadem 3000g! To se mi zdá dost na mou postavu, malá, drobná.Dcera měla 2800g při narození ve 40.týdnu. Doufám, že ten odhad je opravdu hrubý. :00: Zase na druhou stranu si říkám, žádné nedochůdče, kdyby se náhodou chtěl rodit dříve. :one: Tobě přeji krásný konec těhotenství a neboj, nějak to dopadne, ty odhady jsou opravdu velice zaokrouhlené. :q: Papapa Dana :dance:

In reply to by kristinka28

já mám o týden a půl pozdější termín, ale už bych to také měla ráda za sebou. ;) Ten konec se tahne, co? Hlavně , aby nás to nepřekvapilo někde ve společnosti, že? Nerada bych , aby mi někde lupla voda. 8) To se ale prý stává zřídka..... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka