CS se nemění :-(

16.07.2008

Tak jsem včera byla po 14 dnech na kontrole a CS se mi od minulé návštěvy vůbec nezměnilo. :n: Mám stále CS2. není to málo, na to že jsem už 35+4? Trochu se bojím, že budu přenášet nebo se to může rozjet potom naráz??? Mám z toho úplně zkaženou náladu, já už se na prcka tak těšim.... :§) :§) :§)

Ahojky taky jsem dnes byla v poradně jsem 39+1tt a od 32 mám pořád 3, doktor říkal, že to na porod zatím nevypadá :r:

Ahojki, ja jdu do poradny zitra,tak jsem zvedava,jestli se uz taky otviram nebo ne...na posledni kontrole pred 2tydny jsem mela cipek 3cm....vubec by mi nevadilo kdyby mala prisla na svet driv o tyden :)...jestli budu prenaset tak me picne :00:

In reply to by Lulu

já taky nechci přenášet, už teď mám tak strašně namožená žebra, že už se z toho asi zblázním. Vůbec si nedovedu představit, jak to ten měsíc ještě vydržíme. :00: No budu doufat. každopádně už jsem připravila manžela na to, že den před termínem na to hupsnem, ať tomu trošku pomůžeme... :s: Tak na mě chvilku koukal, jestli to jako myslím vážně a pak byl spokojenej :///: :///: :///:

Já sem taky měla CS2 ve 35+1, to bylo ve čtvrtek, zítra jdu zase na kontrolu, to budu 36+1, tak uvidíme co mi řekne. Ale já sem ráda, chci aby malej vydržel v bříšku určitě do srpna. Tak neboj, to bude v pohodě.

Ahoj kočko,tak já včera byla na pásech a n aposledním vyšetřením..dělal mi stěry a prohlídl mě..minulý týden jsem měla CS5 a včera mi řekl,že už čípek nemám vůbec,tak at se hlídám..to vyšetření mě bolelo jak svina a pak jsem trochu špinila..křivku malý jsme měly ukázkovou řříkal p.doktor..jinak jsem už nepřibrala ani deko a mám pořát 80kg..nádhera :!k: :!k: pak jsme šli s manželem na předporodní kurz a docela dobrý..od včera mě strašně bolí záda,ale stylem jako by mě někdo zmlátil a hrudník taky..je to asi od potprdy,protože jsem si včera vzala takovou fešnou a přitom jí mám 14dní a tlačilo mě v ní vše,tak jestli nejsem z toho namožená,jak jsem v ní byla celej den..jsem na pokraji svých sil..jsem 36+6tt a normálně dodělávám...

ahojky já u prvního tehu mela až do konce tehu cs0 a porod mi trval '4 hodky se vším všudy..a rodila sem v termínu..tak bud v klidu a hezký den

Já takový CS neměla ani těsně před porodem. :!k: Já přenášela a šla na vyvolání, nic to není. ;) Za pár týdnů bude mimi na světě, dřív nebo později. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka