mamky pomozte!!!!!

17.07.2008

holky jsem nestastna od vcerejska maly (7 týdnů) kdyz breci a dam mi jist tak to nechce. a kdyz neco malinko (5 minut) sni(vzdy jedl pul hod) tak to vyblije. kaka normalne takze prdy to nejsou. v 9 vecer sned malinko. potom se probudil az ve 3 a to jsme se s manzelem snim trapili do 4:30 a sned malo a ted v 7:30 to co snedl neco vyblinkal. nevite co mu je? pockam jeste dnes a jinak k dr. jak se narodil měl v moci bakterii bral antibiotika 3 tydny tak snad se mu nevratila. díky za rady :r: :r: :r: jinak ted je spokojeny usmiva se a vypada ze mu nic nechybi.

Naše Kačka (8 týdnů) občas dělá to samý. Prostě má někdy blinkací den. Osobně si myslím, že je to tím, že spolyká při pití moc vzduchu a nedokáže se ho zbavit, tak blinká. Ale kdyby to trvalo víc dní nebo měl malej teplotku, tak bych k být tebou k doktorce zašla - zvlášť před víkendem. Ať je líp;-)

Ahojky, mám 5-ti týdenní holčičku a posledních pár dní řeším to samé, pila 15-20min. teď 5-7min. a hned se u toho kroutí, brečí atd. stolice normální, čůrá dostatečně, tak jsem před i po kojení vážila sní od 50ml do 80ml, ale asi jí to stačí. Začala jsem 2x -3x dokrmovat BEBOU HA, ale sní max 50ml a to s donucením, tak si myslím, že ji to stačí a víc nepotřebuje, byla jsem i u doktorky, aby viděla co mi u kojení vyvádí, ale poradit nedokázala, asi je to jen přechodné období. Zpočátku jsem si myslela, že je to bolavým bříškem, tak jí dávám sab simplex a pokládám jí na bříško - dostatečně dlouho po jídle, aby neblinkala. Jo a také mi ublinkává a zpočátku to nedělala. Nevím jestli ti to pomůže, jen jsem ti popsala můj obdobný případ, tak se drž. Snažím se také zachovat klid a doufám, že se to opět urovná. Kesi

Zkus Dr. aspoň zavolat.....možná je najezený i když pije a krátce a ještě se poblinká a stačí mu to...těžko říst ale u tak malého mimina je to těžko já bych volala a uvidíš....

ja ti moc neporadim, jsem tehule. Ale zkus zavolat Dr.? Jestli ti nebude neumet pomoct pres telefon.... drzim palecky at to neni nic vazneho :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky