37+2

17.07.2008

Ahojky srpňačky a vy ostatní :k: co myslíte? je už dole? já myslím že jo ,cítím to tak a všichni to i říkají ,i babka na trhu co jsem u ní kupovala meruňky mi to řekla :!k: :00: jinak mi včera večer bylo nějak divně ,tvrdnutí pupíku které mám už na denním pořádku bylo nepříjemné šlo to až do křečí v tříslech :jawdrop: pak do toho poslíky bolení až v křížích... :00: ale nic pravidelného,síla,ať už je to za mnou a za nami všemi co??pěkný den :k:

Jejdanánku Lucí, to není možný, že se chystáš rodit, vždy si nedávno zjistila, že si těhu?! To tak strašně letí, nemůžu tomu uvěřit, u tebe to uteklo obzvlášť rychle :s:

Včera jsem na tebe myslela jestli už to máš taky zasebou a ted koukam,že jsi ještě těhulka,,,Jak se máš?

ahoj Lucko,no dole je každopádně!!!!!já už mám pupík taky níž,ale při tom hlavičku v pánvi ještě nemám,jen zlehka naléhá ://:
to jsem zvědavá,v jakým pořadí porodíme.... :!k: řeknu manžovi,at mě taky vyfotí a mužem porovnávat :!k:

In reply to by Dita Albi

Dituš jistě foto sééééééém :one: jsem taky zvědavá jaké pořadí to bude to bude sranda :s: je nas tu víc takových co to máme za 2-3-4 tt :qu: mě příjde ale že to už bude každým dnem ,jsem už bolavá všude,bolí mě už i dásně jak si myji zuby :§)

no jo já bych taky řekla že dole je!! Taky jsem se včera chtěla zeptat ale nešli mi natáhnout fotky do pc tak to zkusím dnes!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka