Taky sem dam anketku :-)

16.07.2008

Holky co by jste delali kdyby jste byly ted opet tehotne - mam na mysli Vas ktere jste letos rodili. Dekuji a pekny den :k: :k: :k: :a:

Filípek bude mít v září 3 roky a Honzíkovi je dnes přesně měsíc a je to děsná zabíračka, už teď mám někdy nervy na pochodu! Jestli budeme mít třetí dítě, tak nejdřív za 5 let....jestli vůbec, ale kdyby se to stalo, tak bych si ho 100% nechala! Manžel by šel do blázince a nevím, kdo by nás živil. :s: Snad se to nestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak já jsem rodila v březnu a když si představím, že bych měla být opět těhotná, tak se mi na čele tvoří studený pot. :///: Vůbec si to nedovedu představit... Kdyby mi mělo být špatně jako při prvním, do toho náš malej, kterého od rána do večera tahám v náručí, domácnost obrácena vzhůru nohama, to by byla teda nádhera. :00: :00: No ale co by se dalo dělat? Neměla bych srdce dát mimi pryč, takže bychom byli v dubnu asi čtyřčlenná rodina. :cc): :cc):

ivka222

a co mám na čele napsáno EŠUS A PÍŠŤALKA??????????????? :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: ŠAK KDO MÁ TY HARANTY ŽIVIT???????? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

tak to by bylo supééééééér miminko si přejeme a chceme mooooc, ale nijak to nehrotíme :s: :a:

:) to je dobra anketa. :one: No ja bych byla asi nejdriv v soku,ale pak bych mela asi radost,kor kdyz by to byla holcicka. :girl: Uz jsem se dokonce na tohle tema bavila s pritelem a ten mi na to odpovedel,ze by si ho musel snad priskrtit. :qu: :qu: ze pry ted ne,az za dva roky nejmin. :s: :s:

:00: :00: :00: šla bych najít pořádně pevnej strom :s: :s: :s: nééé to bych si to fakt šla hodit :? třetí už néééééé :n: :n: :n: :n: :n: :n:

Ahoj, super anketa. Buď bych se picla rovnou nebo by mi pak piclo z toho :s: Pravděpodobně bysme pak asi měli dalšího malého Šmudlu a pak už bych nikdy nechtěla sex, co kdyby náhodou :s: :s: :s:

holčičku, takže ten by asi radost měl, ale já bych začla zmatkovat, kam všechno dáme, jak se tady vlezeme, jak to budu stíhat, když sotva stačím na jedno mimi, do toho novej pozemek a fůra práce na něm... No, ale určitě bych si druhý mimčo nechala a po prvním zmatkování bych se začla těšit. Ale doufám, že se nám to povede až za 2 roky a ne za 2 měsíce :00: :s:

Mám kamarádku, která má chlapečka ( v březnu mu byl rok) a říkala, že druhé nikdy. Že by to dala pryč. Ale to je věc názoru. Jsem sice snažilka, ale v budoucnu plánuji dvě děti, takže by aspoň byli krátce po sobě a nebyl by mezi nimi takový věkový rozdíl. Pěkně by si spolu hráli. Mám o rok mladší sestru a je to fajn.

Ahojik zapojuju se do anketky....asi bych se zcvokla...mam uz 7letou holku ted 2mesicnihi kluka...uz neplanujeme mimi...takze dekuji STACIIIIIIIII :a:

ahoj, naší princezně jsou teprve dva týdny, kdybych byla těhotná znovu, byl by to asi pěknej mazec :s: ale určitě bych si další těhu užila a na sourozenečka bych se moooc těšila :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky