Ivko222-koupila jsem tu lahvičku MAM

15.07.2008

Ivko222-koupila jsem tu lahvičku MAM - je fakt SUPER :w: :w: :w: :one: 100x lepší než AVENT - časem je vyměním všechny :w:

já jí mám taky už dlouho...používala jsem je totiž už na Káju a jsou fakt naprosto suprové :w: :w: :w: :w: :w:

Tahle láhev je supa....Míša ji dostal od NYX, ale já blbka v ní chtěla ohřát čajdu a to v menším hrnci na větší plotně a ona se mi zkroutila.....ach jo, už jí nemůžeme používat :n:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Tady je popsanej ten system - http://www.mambaby.com/articles/cs/3863/aW5kZXgucGhwP21vZGU9JmxpZD1jcyZ…. Jinak nam se Davidek taky na Avent nechyt, ale MAM mu moc vyhovuje. Jediny co je horsi, je rozmichyvani toho mlika, protoze nemaji ty utesnovaci vicka, aby s tim moh clovek poradne zakvrdlat, protoze jinak to mliko zustalo dole v te "drazce". Ale pasuji tam ty z Aventu (davam odkaz, abyste vedely, co mam na mysli http://www.nunynek.cz/obchod/detail/?k=63&id=737) a je to v pohode.

In reply to by Beni

Koukla jsem na netík tak přesně od teto značky jsem chtěla koupit věděla jsem jak vypadá,ale nevěděla,že je to mamtak já kupima bude chi.Tak mě malá nebere vzduch se mi zdá ani u aventu ani u nuku,ale dám na rady akoupím mam chi.děkuji za radu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka