33+5 tt

12.11.2007

ahojík holky, tak jsem byla u lékaře hned ráno na 8 hod. a můžu vám říct že jestli vydržím do svatby celá tak to bude zázrak. CSmám za 5 a když jsem mu říkala páteční poplach tak povídal že se nám to začíná rozjíždět, ale kdyby mě to čaplo tak hned do porodnice a ne na porod ale na udržovačku. prý to musíme vydržet ještě alespon 3 týdny.-(((((((

tak jeste zvladnout tu svatbu a pak uz jen hezky hajat a nozky nahoru, a nestraste me ja jsem teprve 26tt a uz mam CS trojku:-(

Já jsem skoro o týden míň a už před 14 dnama jsem měla CS 3, tak na tom budu podobně. Hodně lež s nožkama nahoře ať nejsi místo u oltáře v porodnici:-). Kdy bude svatba?

In reply to by lasicka

Tak ať se vám svatba vydaří a všechno proběhne v klidu. Snad těch pár dní mimi ještě počká:-))
Ale mám dotaz - jak řešíš svatební šaty? My se s přítelem taky chceme vzít ještě před narozením mimi a já bych jí chtěla raděj na jaře, až bude tepleji - ale jsem malá, silnější, už budu s břichem - tak nevím, kde splašit svatební šaty, nebo něco, v čem bych jakž takž vypadala jako nevěsta:-))

In reply to by Francesca

my to máme tak narychlo,že jsem si říkala že taky šaty neseženu,ale je to vážně pohoda. Hned v prvním měly nádherné šaty pro těhulky a spoustu. Já si vybreala sukni až na zem a k tomu takový jakoby živůtek,který se přizpůsobí velikosti mého bříška. Ale na jaře bývá hodně svateb,tak si radši poohlédni už ted.-))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka