Manžel me zabije :o(((((((

15.07.2008

Hojte holky..manzel me dnes zabije :o(((Ted tady sedim a bulim jak zelva.Pred tydnem sme si koupily novy sporak se sklokeramickou deskou,a ja ho pred chvily znicila.Tu desku:o(((Ale nevim jak se to stalo.Najednou se mi na ty desce objevily takovy duhovy fleky:o(((((Ach jo..... ten me zabije..ja sem takova blbka:o((((

A čistila jsi to něčím?
Myslím,že zničená není,někdy je to tím přípravkem co na to použiješ. Zkus to jen čistou vodou a pak vyleštit,tím čím leštíš sklo,třeba to pomůže.

nemusis se bat to nic není také jsem to tam mela je mozne ze se ta deska vypaluje tak se zbytečne nestresuj urcite to nic neni patkrat ji umyjes a bude to pryc :)

kočko, naprosto v pohodě.....taky jsem bulela, volali jsme do servisu - je to normální, když tam něco vycákne, dělají se tečky.....kup si larrin - nerez (taková stříbrná-šedá lahvička, cca 80 kč), čistí se tím i tyhle desky, cáknout na desku, houbičkou vydrbat a umýt a máš po tečkách.

ahojky, prosímtě, mě se na tom udělaji občas duhový fleky z toho když něco smažím a kápne mi tam trochu na sporák. a jak se matlá ta pánvička po tom celým tak se to rozjede kolem dokola, vem měkkou houbičku a nějaký ten cif co nedělá škrábance na skle - nebo nějaký ten prostředek a mělo by to jít, já víc neporadím páč mám na to spešl bílou houbičku která se prodává dost draze ale netuším kde je k sehnání

In reply to by Cattly

no já jsem pracovala ve výrobně houbiček a tam se tyhle taky balily :( takže já je mám z práce, ale jinak jsem je viděla že je mají nebo teda mívali v katalogu Quelle. a na ten sporák jsou super, říkají jim BASOTECT - bazotek. je to bílá houbička a jen se namočí do vody, vyždíme a už můžeš leštit sporák

ty duhovy flicky se delaj takrka na kazdy desce. Me se tam udelaly asi po dvou tydnech a bylo mi receno (i od ostatnich lidi co maji sklokeramiku) ze to je normalni a casem se to udela na kazdy...

to neres - vemte desku a bezte ji reklamovat. kvuli takove blbosti se nestresuj. my si minuly tyden koupili nove auto a manzilek hned druhy den najel na vysoky obrubnik a vyrval kousek narazniku. tak za mnou prisel jak schliply pes, je jasny, ze ho to mrzelo, asi i vice nez me, ale co mame delat? holt to se tak stane, ze se nova vec musi pokrtit. naraznik se spravi a desku bez vyreklamovat.

To je ale divne...a pouzivala si ho ako obycajne? alebo si ho pouzivala 1x? To je mozno vada vyrobku...skusila by som to reklamovat..a neboooj..nezabije Ta :k:

Ahoj my máme taky sklokeramickou desku a rodiče taky, a musim říct že se k ní nechovám zrovna šetrně a nic jí neni, zkusila si jí pořádně vydrhnout cifem nebo tak něco. Mě se to tam taky občas oběví. A jestli to nepomůže tak ji reklamujte protože je divná. Ale myslim si že tvoje vina to není!!!!!Fakt ty desky vydrží hodně a ani se nepoškrábou!! Držím pěsti!!!

Ahoj Cattly, nám se stalo po zapojení nové sklokeramické desky, že se plotýnky strašně rychle rozehřívaly a nakonec jedna asi po 4 dnech odešla. Volala jsem do servisu (je přeci v záruce) a oni zjistili, že to bylo chybně zapojené. Myslím, že do toho šel vyšší proud, než měl. Naštěstí to v záruce opravili a nic jsem neplatila.

normalne to zreklamuj
pokud si na to puzila nejaky cistidla mrkni co na nich pisou a kdyz tam bude ne na sklokeramicke desky tak to v kramu musis zatouct a rict ze si na to brala jen cif :D by vam meli vymenit

:? Jejda a víš jistě,že to třeba nejde jen nějak vyčistit,jak je to třeba u nerezových hrnců,tam se taky dělají takový fleky,ale dá se to vyčistit...každopádně budu držet palečky,ať to dobře dopadne!! :a:

Ahojky tak to je velká škoda.A není to nějaká vada vyrobku?Když nevíš jak se to stalo?:-)))

In reply to by Cattly

Já si na desku koupila vDM asi za 50,- čistič na sklokeramiku.Je to výrobek,který si vyrábí pod svou značkou,myslím,že se to jmenuje Denkmit nebo tak nějak.Je to normální bílej krém,ale fakt výbornej,setřu ho pak mokrou houbičkou a desku vyleštím papírovou kuchyňskou utěrkou a je jako nová.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka