3 mesicni miminko-plenky vel.4

14.07.2008

Jeste jsem zapomnela na toho naseho dablika napraskat,ze nosi plenky 4,protoze 3 se mu zarezavali do nozicek a obleceni mame vel.68-72 :00: kam to pujde dal ?

Ahoj! Už jsem ti jednou psala, jak jsem šťastná, že můžu porovnávat míry s vaším chlapečkem (Radim je narozený 4.4.) :) U nás je to totéž, teď doděláváme posledních 10 plen velikost 3 a už máme ve skříni zásobu čtyřek. A oblečení 74 je nám akorát. Spíš mě děsí to číslování polde věku - něco mu je ve velikosti 9-12 měsíců! :jawdrop: Ale to mají určitě blbě očíslovaný :s: :s: :s:

:qu: Tak to je opravdu slusne "skore" :s: :s: :s: Ale je fakt, ze Adamek nebyl zadny drobecek uz kdyz prisel na svet :e): :dance: :e): takze ty predpoklady pro jeho "zdravy" vyvin tady prsote jsou :///: :///: :///:
Nase Angie mela ted v nedeli 7 tydnu a se svymi peti kilci se uz rozloucila s velikosti 56 :!k: Pliny mame sice zatim jeste MINI (dvojky), ale kazdopadne to take nevidim na dlouho... Kdyz ji tu plinku nestahnu poradne, tak si vesme pocura zadicka :? a kdyz ji ji stahnu nafest, tak ji boli brisko... :(
Takze dobereme posledni plinky v baleni a trada do trojek :!k: :!k: :!k:

Ahojky, no tak to je slušný, ale nic si z toho nedělej, já už taky uvažuju o tom, že malýmu koupím 4, protože ty 3 se mi zdají nějaký na fest.... Malýmu bude 29tého 5 měsíců a oblečení nosí 74 a je to akorát :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky