Ahoooooooj!!!!!!!!!!!!

14.07.2008

Jak se máme maminky, budoucí maminky..... ??? Já jsem dneska naprdnutá od samýho rána. A to snad ani nemám proč :s:
Holky mám od včera na táboře. Mareček dneska stával co dvě hodiny a Natálka tu poskakuje od půl sedmý. Marek je v práci. Ostatně jak jinak. Vždyť měl volno včera a to si jen odskočil zaměřit jeden rodináček. Tak jsem mu ho hned poptala. Jsem napnutá, kdy dneska dorazí. Minulý týden, když řekl: "přijdu brzy" tak dorazil v půl desátý večer.
Hrozně mě točí to počasí. Chuděrky holky chrní někde u přehrady v chatkách. Moji rozmazlínci mi někde zmrznou. Ráno mě napadlo, že jestli se počasí nepolepší, tak jim v "poločase" pošlu balíček se suchým prádlem. Nebude to hloupý? Nebudou se jim ostatní smát???
To jsem se rozpovídala :-) nějak mi chybí komunikaci s lidičkama staršíma 2,5 roku :s:

Ahojky Boženko tak to jsme na tom stejně taky mám náladu na prd :( asi to počasí a ráno mě vytočil chlap :spid: . Já už mám toho straršího doma od babičky tak mám taky vystaráno :00: Stou komonikací tě naprosto chápu občas se přistihnu že se neumím normálně bavit :s: :s: :s: a na prodavačku v obchodě mluvim jako by jí bylo tak maximálně 5 :s: :s: :s: Stím oblečením to rozhodně nedělej :n: holky by ti moc vděčný nebyli :00: znáš to pubertáci ;)

In reply to by alena mocova

Ahojky Alčo!!!! To počasí fakt nestojí za nic. Ven se dá jít těžko a když, tak na chvilku. Jsem fakt napnutá, co budu dělat celý den s Natálkou - zase. Je to hyperaktivní děvčátko a ze všeho nejvíc nám oběma vyhovuje, když se může vylítat na hřišti. Jak jsme zavřené doma, je to docela zoufalý. Chtělo by to tělocvičnu, aby měla tu energii kde vytlouct. Ale zase se naučila za poslední dny navlíkat korálky. Tka snad jí to ještě cvilku vydrží a pak musíme vymyslet něco jiného. Chtěla jsem koupit puzzle pro maličké děti, nebo dětský domino a zapomněla jsem na to.
A dám na vás, nic posílat nebudu :n:

:///: Ahooojky,to radši neposílej,bo by to bylo trapné,pro ně,samozřejmě,já bych to uvítala....Jinak se máme celkem fajn,moc jsem toho nenaspala-vyspím se ještě někdy v životě?

In reply to by jituška

Ahoj Jituško!!!!!! My už několik nocí vstávali jen 2x a to bylo fajn. Teda bylo by, kdybych nečekala večer na Marka a nešla pozdě spát s ním. Ale dneska to sviště mrňavý vstávalo zas každý dvě hodiny. A to víš že se ještě vyspíš ;-) ale pak už budeš čekat druhé a začne to na novo :-) ;)

In reply to by jituška

Jituško!!!! za 30 let neeeee!!!!!!!!!!!§ Představa, že Ti půjde mládě poprvé do školy a ty ho doprovázíš na kolečkovém křesle.. a to Ti bude muset ráno obout bačkory a vyndat zuby ze skleničky, je děsivá!!!!!! :s: :s:

Ahoj Bozenko,konecne jsme se tady potkali :) tak to mas veselo me staci jedno dite a jsem k.o. Ja bych jim to neposilala fakt by se jim asi ostatni smali vsak vis jak to chodi :///:

In reply to by terinka

Ahoj Terinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ráda Tě vidím!!!! Já měla minulý týden velký holky u dědy a byla tu nějaká nuda :s: Nikdo nedržkoval, nikdo se nehádal, nikdo nevyprávěl vtípky, nedráždil Natálku... :s: no a těch brambor jsem taky neškrábala tolik :s:
Asi se na ně vykašlu :s: máte pravdu holky. Já jsem fakt jak kvočna a trapně bych je opatrovala ještě až budou sami vdané :s:

In reply to by Boža

Ja sem nakukuju skoro kazdy den....moje mama mi pomaha,takze domaci prace skoro nedelam a staram se jen o Terinku.No to vis deti tolik pece asi nechteji jsou to nevdecnici :s:

In reply to by terinka

Tak to mamku pozdravuj!! Musí to být paráda!! Já tu lítá jak tryskomyška. A se vším "pomáhá" Natálka. Tak se snažím udělat co nejvíc, když spí. Když spí oba najednou, je to pohoda. Ale když spí Natálka a vzbudí se Mareček - je to docela boj potom všechno dohonit. Ale naučilo mě to nedělat všechno naráz. Jeden den vytírám, jeden den drbu koupelnu a záchod, jeden den žehlím naše prádlo... zkrátka každý den něco. Jen vařím a plínky peru a žehlím denně a buchtičku peču ob den. jen to nádobí a uklízení kuchyně mě se.... :s: to se jinak říct nedá :s:
jo a děti nevděčníci jsou!!!! :s: proto mám k těm velkým ještě dvě malé :s: ty jsou ještě vděčné za všechno :s: a až budou malé větší a nevděčné, budu mít třeba vnoučata, takže zase vděčné mrňousky :s: já se těch plínek asi nikdy nezbavím :s:

In reply to by Boža

Taky si myslím :s: :s: :s: Náš tatínek taky pořád mele o třetím, ale ten už by se sem nevešel. Sice jsme pořídili 3+1, ale ložnice jsou tak malé, že už teď přemýšlíme, jak budou kluci spát, až Adámek odroste. Navíc je mezi nima rozdíl skoro 6,5 roku, tak možná přijdeme o ložnici :00: :00: :00:

In reply to by Beni

Beni, my už o ložnici přišli :-) jsme ve 3+1 se 4 dětma :-) já mu zatím řekla, že ještě do jednoho půjdu, když se přestěhujem do domku. No a on už se byl zeptat na hypotéku :00: a celý nadšený mi hlásil, že by to mohlo klapnout a jestli se mi fakt ta řadovka v Táboře líbí a jestli bych se do Tábora přestěhovala..... :00: :00: no tak ho budu muset nechat mláďátka hlídat. A pěkně všechny 4 naráz :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Bestyjko!! Utíká to, viď? co se týká pracovních víkendů - zpravidla se to dozvídám v pátek večer. Takže už ani s volnem nepočítám a o to překvapenější jsem, když náhodou volno má. Ale chce nový domek :-) a je nás moc a moc jíme :s: tak ani nemukám. jen jsem dneska měla slíbeno, že si uděláme prima den, vyjedem do Tábora a já si vyberu nějaký hezký šatičky. No a potřebuju nepromokavou bundu. Minulý týden jsem dvakrát prolila v dešti. Natálka, kočárek a deštník - to fakt dost dobře nejde.
A ty návraty - sama s e směju, že když řekne brzy, tak ho před osmou nečekám :s:
Jo - holkám už je přes 12. Lucce bylo dvanáct v prosinci a Nikče bylo v květnu 14. Tak asi vydržím a nechám je vymrznout :s: a než přijedou koupím kila citronů a acylpirin :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bestyjko, to posílat nebudu :-) Baráček - museli bychom si vzít hypotéku..... ale byla by to paráda. Taky jsme v paneláku a je to docela zoufalý. Není kam vylézt. A na pískovišti u baráku dvakrát nadšená nejsem. Tetičky, co jim není blbý hulit do kočáru, Marečka by pořád vytahovali a chovali... jiná parta tetiček, co sprostě mluví před dětma, Natálka to vzorně opakuje a já ji pohlavkuju.... no DĚS!!!
tak nerada lítám po krámech, ale už jsem doma zavřená tak dlouho, že to uvítám :s: a ty šatičky už mám vyhlídnutý!!! Jen aby jsme se tam nedostali až v listopadu. Oni jsou letní :s:

Ahojky božo i tobě krásné ránko a doufám že se ti zlepší nálada když tu pokecáš já už musím jít Michalku mám totiž doma a vyhazuje mě od PC ale kdyby jsi se jo nudila tak zajeď pokecáme sisina a Matějíček

In reply to by sisina

Ahoj Soni :-) Dneska se nudit nechystám. Chci převlíknout pelíšky a musím udělat tu nabídku. Ale si piš, že se za vámi co nevidět vypravíme :-) Pozdravuj Michalku a pohlaď Matěje :-) jo a zbytek komanda pozdravuj taky :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka