Moje dítě má spavou nemoc :s:

13.07.2008

Holky, to není možný...kojím jen pětkrát denně, páč moje dítě v noci spí s maminkou 8 i 9 hodin.... co víc bych si mohla přát...a furt přibírá :-)

holka, tak to tiše závidím :-) to moje zlato baští max. po dvou hodinách, výjimečně ho převezu na super dlouhý procházce a nebaští tři hodiny. dneska v noci se rozhodl, že bude jíst po hodině a půl :00: naštěstí po každym kojení hned usnul, jinak bych asi padla

Ahojky, no to se holka teda máš, my takového spáče nemáme :n: V noci vydrží 4-5hod a přes den 2-3hod. A chce papu a taky pozornost :°:

jerabina :one: jsem zvědavá na juniora jak bude spát až se odhodlá se narodit :||): protože ted řádí ve mě jak černá ruka celý dny až do půlnoci :00:

Tyjo, tak to je teda super. UZIJ SI TO!!!! Nikdy nevis, jak to bude zitra nebo za tyden ;)
:dance: No ale hlavni je, ze to male vyhovuje a pribira i kdyz kojis tak malo casto... :one: Tak at to vydrzi co nejdyl! :qu:

ahojky tak si to uzivej pac se to klidne muze zmenit..me takhle malej taky spal bud celou noc coz je od 19h do 5-6h a nebo se mezi tim vzbudil jednou ve 2h .. ja byla nadsena a rada no ale bum prask..najednou je vse jinak ted se mi malej budi castokrat v noci a ja jsem z toho uplne mimon..a to mu tahne na pul roku..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka