Ahoj jak pak se mate o sobote??

12.07.2008

Moje mamka sla s malym na prochazku tak mam pohodicku...A mam super naladu..budem si kupovat nove auto :) Jeepa Grand cherokee :) uz se na nej mooooc tesiiiim :)

In reply to by Katka77.

:one: TT je parádní, kámoš ho má ve vnitř celý v černé, fakt nádhera...akorát já jsem do toho se svou klaustrofobii sedla a mráz mi jezdil po zádech..to dělala ta černá, u jinýho auta se mi to nikdy nestalo...tak to si asi nepořídím..ani ve snu...jedině kabrio :!k:

In reply to by Katka77.

No hele ale mě jiný malý a nízký auta nevadili, ale jak to měl tmavý tak jsem si tam najednou přišla jak v rakvi a musela jsem ven..brrr! takovej fakt hnusnej pocit, tak mi to bylo docela líto, protože to je krásný autíčko, ale tobě bude slušet až ti ho synáček koupí... :one:

tý jo, vy musíte být za vodou.. :///: malá mi spinká a já místo abych uklízela sedím tu..:-) mám navařeno a ještě nás pozvala i tchýně, takže pohodička.. Jen mě zase napraskla bradavka a je to stráááááááááášná bolest... :r:

Tý jo to je paráda!!! Taky bych si nechala říct, já mám volkswagena golfíka, ale až se budem stěhovat k chlapovi do penzionu tak bych taky chtěla nějakýho off-roada!!! To bych se taky těšila :one:

In reply to by Kikatka

Tak ono dneska kupovat nový auto nemá vcelku význam, protože co s tím vyjedeš z autosalonu tak jde o minimálně 20 procent cena dolů, takže určitě ojetej není od věci!! Tý jo to bude povozeníčko! Mě se hrozně líběj americký dodávky...ale radši jen líběj když vidím tu spotřebu a stoupající cený benzínu a nafty...Jsem byla teď tankovat a říkala jsem si ze toho tam je za tu tisícovku čímdál míň a to mám 1,9 nafťáka co baští cca 5 litrů a má 110 koní takže je to dobrej kompromis...to ten 4 litr spapá asi trošku víc co :!k:

In reply to by Ditousek

ten je na lpg takze prave bude bastit min teda penezite min :) Ale jo me se to taky hrozne libi nikdy jsem si nemyslela ze si koupim jeepa..ale nejak me to az moc chytlo :) My mame ted 1.4 :) nebo 1.6 ja ted nevim je to benzinak a papa 7-8l .. uz se na to moc tesim..ani nevis jaaak tak doufam ze to vyjde :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka