ANKETKA - Je lepší když porod vede MUDr. muž nebo MUDr. žena??

10.07.2008

Ahoj jedna malá ranní anketka po ránu,
rodila jsem skoro před pěti lety, trápil se na sále téměř celý den a stihla tam dvě směny sester a hlavně doktorů a stejně skončila na císaře pro nepokračující porod. V noci mě přijímala a vyšetřovala doktorka, která mi přišla dost nevrlá a nervozní /je pravda, že mi pak sestry řekly, že slouží 36 hod. protože je tam nová/ a porod do konce dotahoval doktor, který byl klidnější, ale měla jsem pocit, že se těžko jako chlap může vcítit do pocitů a hlavně bolestí ženský :n: :n: Říkala jsem mu, kdybyste věděl, jak mě to bolí a on naprosto v klidu, že prej to ví a že to musím vydržet :? :? :? Myslíte si, že je lepší když Vás rodí ženská, která může mít vlastní zkušenosti ze svého porodu, nebo chlap, který sice může být výborný gynekolog, ale nikdy nebude mít vlastní zážitek?????

Ahoj, podle me zalezi na cloveku ne na pohlavi. U porodu to nemuzu konkretne posoudit, protoze jsem skoncila nakonec cisarem :(. Ale mela jsem driv gynekolozku, a ta byla docela surova i pri normalnim vysetrovani a vydycky me to bolelo jeste dva dny. A musela mit vlastni zkusenost. A pak jsem ji zmenila a presla ke gynekologovi a u nej me prohlidky nikdy nebolely a to jsem byla tehu. I kdyz rikal, ze to treba bude neprijemny, tak bylo, ale aby me to bolelo jako od ni, to ani nahodou. A byl to chlap a urcite vlastni zkusenost nema :00: . Takze si myslim, ze nejde soudit podle to, ze zenska to prozila, tak vi, jak se musis citit. Proste je to o lidech ... jako vsude.

ahojky. mě rodila PA a nemůžu si ji vynachválit. byla úžasná. doktor ani doktorka tam nebyli, až na závěr tam doktorka nahlídla :one: určitě bych příště chtěla zase ženskou. před doktorem bych sestyděla, i když pak už by mi to bylo asi taky jedno. ale gyndaře mám chlapa ;)

mě rak při první tak při druhém porodu rodily doktorky a byla jsem maximálně spokojená :w: :w: :w: Myslím si, že nezáleží na tom, jestli to je muž nebo žena, ale záleží na tom, jaký ten člověk ve skutečnosti je :w: :w: Když to bude nějakej necita, tak si stejně nepomůžeš, jestli je to ženská nebo chlap :h: :a:

já myslím že je to jedno, já měla dvakrát doktora, ale ten jen dorazil nakonec, jinak mě celou dobu hlídaly porodní asistentky, a ty jak mě vyšetřovaly tak jsem taky cukala a ony že co budu dělat až tama bude procházet hlavička, jsem jim chtěla říct HOVNO. A přijde mi že doktor byl šetrnější když mě vyšetřoval

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka