Nazdar Zuzko!!! a ostatní veselá děvčata zdravím taky :-)

10.07.2008

Zdravím všechny, kdo se rádi smějou !!!!!!!

ivka222

ona mně prostě do toho titulku nedá,a přitom se tak ráda směju :r: :r: :r: :r: :r:

In reply to by PETRUSE333

Ahoj Peťo!!! u nás doma byla pěkná bouřka, ale už je zase klid. Mareček je zlatíčko!!!! je moc hodnej. no a holky lumpačí - všechny tři :s:
a mě bolí všechny svaly na těle. Mára je pěkně těžkej.

In reply to by Boža

jo jo velké mají u dědy ještě půlnoc :!k: :!k: :!k: já tu nudu nemám Matěj mi dnes od rána řve a řve a řve už nevím co sním :00: :00: :00: :00: teď je chvilinku hodný ale zase škytá jak se přepil :n: sisina a Matějíček

In reply to by Boža

počasí opravdu nic moc tedy spíš nic než moc :!k: :!k: :!k: :!k: no snad se srovná bylo to děsný byl celej rudej jak řval a to ikdyž jsem ho chovala prostě nešel utišit. tak já jdu něco robit pozdravuj malá lmáďátka :a: :a: :a: :a: sisina a Matějíček

In reply to by alena mocova

Ahoj Alčo!!! Máme se celkem fajn. Velký holky u dědy, taťka v práci, Mareček spinká a Natálka zrovna vstala, tak snídá a kouká u toho na Ferdu :-) Jo a Mareček - vstává v noci jen jednou!!! za to po ránu pak každou hodinu ( 4x-5x) a vzorně dobaští, co v noci promeškal :-)

Ahoj Bozenko.Nevim kde jsi prisla na to ze ja se zrovna smeju.Prave jsem prebalovala a to nebyl smich ale skleb.Mam nenavratne poskozenou sliznici v nose :00: :00: :00:

In reply to by Boža

Jde to ,mala je moc hodna a dokazse byt i sama.Ne jako uplne :s: ale hrat si sama.Akorad se rozhodla ze kdyz uz ma 6 mesicu,uz neni tak mali mimi aby musela chodit spat v 7 ale uz je velka a chce chodit az 8,30.To me nevadi.Aspon pozdeji vztava a neniti me v 5,30 abych lezla z postele. :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

tak to je šikulinka :-) my koupem taky před osmou, v osm krmím a do pelíšku až tak kolem půl devátý. a vpůl devátý se teprve přihrne zbytek smečky, tak předhodím krmení té a až v 9 koupu Natálku. Velký mají prázdniny, tak je nehoním domu moc brzy a Natálka se vzorně stačí stačit. jen včera vstávala po 10, po obědě spala 3 hodiny a večer zalezla před osmou. A vstávala před chvilkou :-)

In reply to by Boža

Uz ji po 5 mesicich otrnulo a uz k nam zese chodi.A zase vsechno vidi.Prej ho ma modrej :n: :n: :n: zajimavy ovsem je ze to Terce vubec nevadi.Kdyby ho mela modrej tak reve jako tur.No asi bude krapet barvoslepa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka