Mých prvních pár věciček :o))

09.07.2008

Tak to sou první věcičky pro to naše dítě:o))

tý jo,to bude ale mimísek nádhernej :/;x: moc pěkný věcičky. :one: já bych taky pořád nakupovala,ale už toho mám děsně moc :s:

In reply to by Cattly

vždyť máš ještě čas ;) sem koukala že to bude vánoční dáreček ,to je super :one: to my už to máme za necelý dva měsíce,už aby to bylo :||): :a:

In reply to by Cattly

Tak z toho si nic nedělej :D já myslím, že takových je nás tady mnohem víc, které nevíme co všechno ten náš mrňousek bude potřebovat :cc): , ale na nákupy se už taky moc těším. Příští týden chci jet do Plzně tak už si určitě něco přivezu ;) - a bude toho tolik až se bude přítel divit :00: A spoustu toho mám slíbenýho od sestřenky :qu:

Ahoj Cattly :a:
Ty hadříky jsou úžasný! Já mám zatím jen přebalovací podložku a bačkůrky. :j) Ale zítra mám narozky a švagrová říkala, že teď už si nemůžeme dávat náš obvyklý dárek (nějakou lahev s něčím ňamňam) - aspoň ona mně ne - tak mi koupila něco na mimčo. Tak to bude naše první věcička :qu: A ještě mám nějaké hračky :) a nějaké lahvičky :hu:

In reply to by maxik

no to ja mam jeste taky naky veci,ale u mamy.Ona mi to nechtela dat,, kdyby neco,,. Se bala:o/ ale to chapu.
Taky uz se moc tesim az budu nakupovat hracky a tak. no jo ..me by teda ty lahvinky nebylo ani trosku lito:o)))Lepsi jsou vecicky na ty nase drobatka:o)) Vidííís ja nemam backurky.Nezapomen je pred koupanim sundavat:o))

In reply to by Cattly

Před koupáním? Ale Tobě se mimčo taky narodí v zimě tak až půjdeš příští rok s mrňouskem ven tak Ty ho zase nezapomeň přezout až bude šlapat ve vysokých závějích :!k: (snad nějaký snáh bude). A věcičky můžeš mít doma, ale nesmíš mít doma kočárek, to nosí smůlu :/;x: Ten už mi slíbíli mí rodiče, že ho chtěj koupit

In reply to by maxik

jak to bylo v s tebou me bavi svet :o) ale maminka mi pred koupanim sundava backurky:o)) A ktery? No preci ty moje:o))))

Kocarek pry bude kupovat tchyne s tchanem:o)A moje mamuska s tatinkem postylku a jine :o) jeste ze ty rodice mame..

Hezoučké věci, já ještě nic nedostala, a krom zavinovačky zimní a na doma, deky nemám nic, bunda je super, ale zbytek věcí není to moc letní, když to čekáš v prosinci?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka