Bolesti

09.07.2008

Holky moje moc vás tu není ale doufám že mi některá poradíte... Já už sice jednou rodila a vím že mě to bolelo jako když mám dostat menses a teď už od noci mě to bolí jinak jako kdybych si břicho namohla ale přesně po deseti minutách... Holky nevím co mám dělat :r: :r: :r: a to už jsem vícerodička....

Dala jsem koupel a to bylo docela dobrý ale vylezla jsem a je to tu zase po deseti minutách tak stupňuje se to tak jsem zvědavá počkám až to bude po pěti a pojedu :\x: :\x: :\x: tak třeba už dneska budu mít mimíska u sebe :\x: :\x: :\x: :a: :a: :a: :c:

Ahojky,
podle mě už by to mohlo být ono. Uvidíš co s tebou udělá ta koupel. A pokud se to rozjede tak moc moc držím palečky ať to vše dobře zvládneš :a:

ahojky, tak já ti asi neporadim, porod mam za sebou 2 měsíce a stejně bych to nepoznala. Když jsem měla pravidelný bolesti, tak mě poslali domů, že to jsou poslíčci a rodila jsem s nepravidelnýma kontrakcema i těsně před porodem jsem to neměla pravidelný. Pak se v tom vyznej.

nic si z toho nedělej já rodila 3x a pokaždé to bylo jiné :s: :s: :s: :s: může to být a nebo jsou to jen poslíčci ale měř se a jestli je to opravdu pravidelné a zesylujeta bolest tak jeď sisina a Matějíček

Tý jo, netuším, ale vzhledem k termínu by se mohlo začít něco dít! Tak tpfuj tpfuj, ať je to ono!!!

In reply to by Pavule

Děkuji moc já si taky myslím že už by to mohlo přijít ale je to jiné než u prvního a tak nechci jet zbytečně do porodnice aby si o mě nemysleli že jsem blbá a že to nic není... No asi jdu dát horkou koupel a uvidíme jestli se to rozjede nebo ne :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka