Nega

08.07.2008

Tak jsem asi úplnej debil. Test vyšel negativně. Byl to test 7day. Ten citlivej. No osmý den po ovu by už se to ukázalo. Ale stále doufám. Kromě toho, kozy mě fakt bolí. Bolí mě všechno. Ale jak říkám, může to být z nachlazení a ten zbytek z mensesu, co může přijít. Jsem nasr...áááááá!!!!!
Ale ani náhodou od vás neodejdu. tady si můžu psát o těhu a nikoho to neobtěžuje. Naopak, fandíte. A to je bezva.
Tak kdyby něco, napíšu. A když nic, napíšu taky. Pořád jsem snažilka...
pa pa pa pa pa

Na testík je fakt brzoooo, tak nezoufej :) Mě ukázal slabounkou čárku 2. den po zpoždění MS, o 4 dny dřív byl ještě negativní! Držím mooooc palečky ;) :h:

Nesil holka..Nejdriv se ti to ukaze 11DPO. Fakt znam to podle sebe.Taky sem takhle testovala tak brzo.Kazdopadne mi to nedalo a ten desaty jsem si taky testla a ejhle carecka byla na svete.a jestli te boli prsa?Tak to sem myslela ze se bolesti zblaznim:o/ Treba uz vazne si tehu.. Tak moc ti preju aby se ti za dva dny na testiku ukazaly // :o¨)))Dej tomu jeste sanci..

Ahojky,
jsem taky snazilka a moc dobre chapu co prozivas, ale bud trpeliva, neupinej se tolik k tomu. Nevim jak dlouho se snazite,ale my se snazime asi 7mes. a ja jsem zjistila, ze cim dele se snazime tim mene ja to sama v sobe resim a jsem na to upnuta. Bud to vyjde nebo ne. Zjistila jsem,z e jsem daleko vyrovnanejsi nez prvni mesice snazeni, to jsem na sobe hledala mouchy... :s:
A jinak k tomu testu, uz z hodne stran jsem slysela, ze test je schony to ukazat az 10-14den od oplodneni. Takze si myslim, ze 8den po OVU je jeste brzo.
Vydr, vydrz.... drzim moc, moc pesticky aby Ti to vyslo a byl to :cc):

Drz se a neboj ono se to jednou i nam snazilkam podari ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka